Apunta't a Llars Verdes i contribuïx a l'estalvi de recursos energètics

Apunta't a Llars Verdes i contribuïx a l'estalvi de recursos energètics

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana i les regidories de medi ambient dels municipis de Puçol i Sagunt posen en marxa un any més, el programa de Llars Verdes. Un programa que impulsa el consum responsable d'aigua i energia en la llar, el qual permet un estalvi en la factura familiar i una disminució notable d'estos recursos.

Un programa que compta amb reunions informatives sobre qüestions bàsiques i pràctiques de com estalviar aigua i energia en el domicili i on es resoldran tots els dubtes que tinguen els participants.

L'any passat un grup de famílies va poder disfrutar del programa en el qual dos tècnics van ensenyar a estes famílies la manera d'economitzar en els gastos d'aigua, llum, energia i residus.

El primer taller és el de tractament de residus i tindrà lloc el pròxim 28 de novembre

Este nou curs comporta tres temes mediambientals que es treballaran en els seus respectius tallers. Els temes que es van a tractar són el tractament de residus, un consum responsable i el de jardineria ecològica.

El primer taller que oferix el programa és el de tractament de residus i tindrà lloc el pròxim 28 de novembre a Puçol i el dia 29 a Sagunt.

Si vols formar part d'este programa la regidoria de medi ambient de Puçol arreplegarà les noves inscripcions en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, en la planta baixa de l’ajuntament, fins al 31 d'octubre.

Així que ja saps, si vols contribuir a l'estalvi d'estos béns no t'ho penses més i apunta't al programa Llars Verdes, l'escenari perfecte per a canviar de forma de vida i impulsar nous canvis que suposen un ús més raonable d'estos recursos.

Informa: Lorena Reolid

logo_pdf Tota l'informació i el butlletí d'inscripció per a Llars Verdes

636-llars_verdes_cartel

05 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres