Fins a l'11 d'octubre, obert el termini per a sol•licitar la beca de futbol de la UD Puçol

Fins a l'11 d'octubre, obert el termini per a sol•licitar la beca de futbol de la UD Puçol

Catorze alumnes entre els matriculats en la temporada actual en l'escola de futbol de la Unió Esportiva Puçol, de prebenjamí a juvenil, rebran per primera vegada una beca per a realitzar el curs gratis. El projecte forma part d'un acord entre l'ajuntament i el club local per a potenciar la pràctica de l'esport.

El Poliesportiu Municipal és el lloc on es poden presentar les sol·licituds. No fan falta tràmits molt complexos: basta de presentar dos fotocòpies, una del butlletí de notes del passat curs i una altra de l'última declaració de renda. En el propi poliesportiu s'ompli el butlletí de sol·licitud i després a esperar el barem que realitzarà l'ajuntament.

Les sol·licituds es presenten únicament en el Poliesportiu Municipal, de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores.

En el barem tindrem en compte en primer lloc que les notes del curs passat siguen com a mínim aprovat, perquè no volem que el futbol siga un obstacle en els estudis, al contrari, volem que siga un suport”, assenyala Rosa Portalés, regidora d'esports i d'educació. “D'altra banda, també es tindrà en compte la situació familiar i el nivell d'ingressos, ja que donarem prioritat a les famílies amb rendes més baixes”.

Per a ampliar informació els interessats poden dirigir-se a la secretaria dels col·legis públics de la població, on hi ha fullets amb tota la informació d'estes beques, o sol·licitar les dades en les instal·lacions de la UD Puçol o en el poliesportiu.

En tot cas, les sol·licituds es presenten únicament en el Poliesportiu Municipal, de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores, fins a l'11 d'octubre.

Si el teu fill estudia infantil, primària o secundària, ha aprovat el curs i li agrada jugar al futbol, ara pot fer-ho gratis amb l'equip del poble.

Informa: Sabín

658-cartel_becas_futbol

 

04 Octubre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres