La segona jornada taurina del Barrio oferix un minut de silenci per a Mina Chenane

La segona jornada taurina del Barrio oferix un minut de silenci per a Mina Chenane

Dissabte passat 24 de setembre va posar fi a la temporada taurina de la comissió El Barrio, una jornada que a pesar que va finalitzar sense cap accident va comptar amb un trist homenatge a la nostra veïna Mina Chenane, una altra víctima més de la violència de gènere.

Dimecres passat dia 21 de setembre, Puçol va viure un dels episodis més negres de la seua història, que va ser l'assassinat de la nostra veïna Mina Chenane, des d'eixe dia han sigut moltes les mostres de condemna i de repulsa per tan horrible acte.

El col·lectiu taurí local no podia quedar-se al marge d'este nou cas de violència de gènere i així ho va expressar amb un impressionant i sentit minut de silenci moments abans d'iniciar les desencaixonades de la vesprada.

I tornant a la jornada taurina, quatre van ser els bous que es van desencaixonar la vesprada del passat 24 de setembre.

En primer lloc es va desencaixonar al bou de nom Lavadero, amb el 6 com a guarisme i marcat amb el número 89 del ferro de salamanca de La Campana.

En segon lloc es va soltar el bou de nom Burleta de la ramaderia Lagunajanda, de Veger de la Frontera (Cadiz), marcat amb el número 4 i el 7 de guarisme.

També de terres de salamanca, concretament de la ramaderia d'Esteban Isidro corresponia el bou Peletero amb el 7 de guarisme i el número 30 marcat en la seua costelles, un bou que va ser soltat en tercer lloc i que va destacar pel seu gran volum.

A esta mateixa ramaderia pertanyia el quart bou de la vesprada, bou correctament presentat que atenia al nom de Panero, marcat amb el número 10 i el guarisme 8.

Van completar la vesprada la solta de vaquetes de Jaume Bosch el Saliner, l'última d'elles embolada per la quadrilla de Fernando Ferrer el Rallat, sent Jose Miguel Antoni el tallador de la corda.

Les emboladas de la nit van començar amb l'embolada del bou Llavador, el qual va protagonitzar els moments més destacats del dia. A este bou li va tallar la corda Vicente Tamarit, després de ser embolat també per la quadrilla del Rallat, que també es van encarregar de les emboladas del segon, quart i quint bou de la nit.

La segona embolada de la nit va ser la del bou Jocoso, marcat amb el número 67 i el 6 com a guarisme de la ramaderia Lagunajanda, qui va tallar la corda Juan José Borrás Parreta.

La quadrilla de Jose Comes es va encarregar de l'embolada de Panero en tercer lloc de la nit, sent Dani Martí el tallador de la corda. José Espejo va tallar la corda a l'enorme Peletero, el qual va protagonitzar la quarta embolada de la nit.

Juan José Borrás Parreta, va ser l'encarregat de nou de tallar-li la corda al quint bou de la nit de nom Burleta, donant així per finalitzat les festes taurines de la penya taurina El Barrio per enguany, que si quelcom cal destacar seria l'absència total de contratemps durant els dos dies del seu programa i poc més.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

652-toro_24_sept-1

 

29 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres