Presentació de la nova temporada de l'equip senior de futbol sala Puçol

Presentació de la nova temporada de l'equip senior de futbol sala Puçol

Dissabte passat va tindre lloc en el pavelló d'esports de la localitat la presentació oficial de la plantilla de l'equip senior de futbol sala Puçol per a la temporada 2011-2012. Un acte que va comptar amb la presència del president del club Ricardo Alonso, a punt de ser papà i la regidor d'esports, Rosa Portalés.

L'acte es va iniciar amb el record i amb un respectuós minut de silenci a Mina Chenanne, veïna de la població i que 48 hores abans es convertia en una nova víctima de la violència de gènere, record que es va fer extensiu a la seua filla Sara i a la resta de familiars i amics de la difunta.

A continuació i després de la introducció de l'acte a càrrec del nou delegat de l'equip, el periodista radiofònic Ángel Alario va donar a conéixer a cada un dels integrants de la plantilla.

Una plantilla que enguany compta amb la incorporació de tres juvenils, Angel, Alejandro i Piqueras i la volta a l'equip després d'un breu parèntesi d'Unáis i Vicente.

La resta dels seus components són: Mosca, Josema, Ismael, Alberto, Aaron, Ximo, Alfredo, els tres capitans, Toni com 2n capità, Rubén com 2n capità i finalment Carlos com 1r capità, el nostre encarregat de material, Zurita i el nostre míster Pablo Falcó que complix la seua 5a temporada al capdavant de la direcció tècnica.

Una vegada finalitzada la presentació va arribar el moment dels parlaments, en el que va intervindre en primer lloc el president de futbol sala Puçol Ricardo Alonso, a continuació el capità de l'equip, Carlos Cucart, a continuació l'entrenador Pablo Falcó i tancant el torn d'intervencions la regidor d'esports Rosa Portalés.

Una nova actuació musical del grup Yarasun posava el punt final a l'acte protocol·lari de la presentació de l'equip senior futbol sala Puçol.

Després d'un breu descans es va disputar el partit amistós enfront del futbol sala Burriana. Un partit que arribava al descans amb un marcador d'1 a 3 a favor de l'equip de Castelló però que en la segona part va canviar radicalment, finalitzant el partit amb un contundent 6 a 3 a favor del futbol sala Puçol. Sis gols aconseguits per Toni, Unáis, Josema, Ismael, Rubén i Ximo, el porter de l'equip que va executar un espectacular gol des de mes allà de mitat de pista.

Durant el partit l'entrenador va donar la possibilitat a tots els jugadors d'intervindre en el joc, uns jugadors que van demostrar una excel·lent preparació física.

Dissabte que ve a les cinc de la vesprada a Segorbe tindrà lloc el primer partit de la lliga, per la qual cosa haurem de lluitar per aconseguir el nostre objectiu que és veure a este equip, en un curt termini de temps en la Divisió Nacional de futbol sala.

Per això volem demanar la vostra col·laboració i suport i comptar amb la vostra presència en tots els partits que ens podeu acompanyar.

Per a finalitzar volem agrair a tots els que el dissabte vau estar en les grades del pavelló i també moltes gràcies als pares, germans, amics i nóvies dels jugadors i quadro tècnic pel suport que ens doneu durant tota la temporada.

Informa: Angel J. Alario

639-futbol_sala-1

fotos_noticia


29 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres