Vine a jugar a pilota valenciana!!

Vine a jugar a pilota valenciana!!

Per segon any consecutiu, l’escola municipal de pilota valenciana ha obert les portes al nou curs amb il·lusió, ganes i nous objectius. Els xiquets i joves que la formen ja s’entrenen al carrer de galotxa situat al Poliesportiu Municipal, però malauradament... encara faltes tu!

Anima’t, vine, apropa’t, observa, i te’n adonaràs que la pilota valenciana està de moda i dóna gust practicar-la amb xiquets i xiquetes com tu. Si tens entre 5 i 18 anys, inscriu-te i participa de la pràctica esportiva més arrelada a la nostra cultura sense cap mena de dubte perquè...

Perquè la pilota valenciana és l’esport autòcton del nostre poble; perquè els teus pares i avis ja jugaven; perquè pots jugar al carrer amb els teus amics i amigues; perquè no hi ha cap pilota com la pilota de vaqueta; perquè es juga en valencià; perquè a Puçol cal recuperar-la; perquè quan colpeges amb la mà una pilota per primera vegada, necesites tornar a fer-ho; perquè quan et poses el guant i les proteccions, sents pessigolles a l’estomac; perquè per jugar no calen arbitres, cal ser honest; perquè “carxot”, “bragueta”, “butxaca”, “va de bo”, “manró”, “badana”, “punter”, “mitger”, “dau”, “llotgeta”, “palquet” i moltes altres paraules com aquestes, sols s’utilitzen en aquest esport; perquè pilota valenciana significa galotxa, frontó, escala i corda, raspall, llargues, i moltes altres modalitats més; per tot això, per molt més, però sobre tot, perquè ho passaràs be, vine i juga a pilota valenciana.

Els dies d’entrenament són el dimarts i dijous de cada setmana, de 18:00 a 19:30 hores.

Per a inscriure’t, només has d’apropar-te a les oficines del Palau d’esports.

El lloc d’entrenament és el carrer artificial de pilota valenciana, situat al costat de les pistes de pàdel del poliesportiu municipal i si esteu interessats/des però teniu qualsevol mena de dubte, no dubteu en cridar al 646 982 764 (Rubèn) per intentar resoldre-ho.

El curs passat varem començar amb quatre xiquets i ara ja en som nou. A més, aquest curs començarem a competir contra equips d’altres poblacions a competicions oficials i estrenarem nous equipatges.

Som pocs, però som bons, som pocs, i no en tenim prou, faltes tu, per això, no ho penses més, vine ja, apunta’t a l’escola de pilota valenciana i fes que la pilota mai deixe de rodar.

Informa: Rubèn Durà
Escola municipal de pilota valenciana

633-cartel_escola_pilota

26 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres