La penya taurina El Barrio inicia la seua primera jornada amb més pena que glòria

La penya taurina El Barrio inicia la seua primera jornada amb més pena que glòria

Dissabte passat, 17 de setembre es va celebrar el primer dia de bous del Barrio. Una jornada taurina que va transcórrer sense cap accident, però que va comptar amb alguns quebraderos de cap, que esperem que se solucione d'ací al pròxim dissabte.

Les imatges fotogràfiques que mostraven els bous adquirits per la penya taurina El Barrio per al dissabte 17 de setembre eren molt prometedores, ja que en elles s'anunciava tres bous molt ben presentats i que a més, pertanyien a ramaderies d'un gran reconeixement.

Però qual va ser la decepció quan ens assabentem que Jocoso, l'impressionant castany de la ramaderia de Lagunajanda no vindre en les millors condicions del seu lloc d'origen, per la qual cosa la penya taurina El Barrio, veient les condicions en què es trobava l'animal, va optar per deixar-ho en els corrals i entaular una negociació amb el ramader propietari per a trobar una possible solució per a dissabte que ve.

Caldrà ver si estem en una nova rifada, res de nou per a esta penya taurina que ja va sofrir en les seues carns fa uns anys com se les gasten alguns ramaders, o millor dit, ganaduros o caraduros?

I ja tornant a la jornada taurina, la vesprada va començar a les 17.30 hores, tal com estava previst amb la desencaixonada del bou de nom Pescadero, marcat amb el número 32 i el 6 com a guarisme, pertanyent a la ramaderia de Francisco Ruiz Meléndez, bou ben presentat però que no va oferir res destacable en la seua actuació.

En segon lloc es va soltar el bou de la ramaderia de Hermanos Domínguez Camacho de nom Almirante, marcat amb el número 36 i el 6 de guarisme, que igual que el primer, va estar ben presentat però la seua actuació en el joc oferit va deixar prou que desitjar.

Mantero era el nom del tercer bou desencaixonat, este banyat és propietat del ramader Jose Vicente Machancoses, propietari així mateix de les vaquetes que es van soltar a continuació, inclosa l'embolada amb la que va finalitzar la vesprada taurina. A esta vaca li va tallar la corda José Sánchez, corrent amb la seua embolada la quadrilla de José Comes, quadrilla que també es va fer càrrec de les emboladas dels tres bous de la nit.

La primera embolada de la nit va ser la del bou Pescadero, a qui li va tallar la corda Vicente Tamarit, seguidament s'emboló el bou de nom Terremoto, del ramader José Vicente Machancoses, sent Dani Martí el tallador de la corda.

Finalment, Gaspar García, amb l'ajuda de Juan José Borrás Parreta, van tallar la corda d'Almirante, el tercer i últim bou de la nit. Una nit que va transcórrer amb més pena que glòria, però amb el signe positiu, igual que la resta del dia, de no caldre lamentar res desagradable.

Informa: Salvador Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

634-barrio_17-2

 

21 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres