Apunta't a l'escola de música Santa Cecília i convertix-te en un autèntic professional

Apunta't a l'escola de música Santa Cecília i convertix-te en un autèntic professional

Una vegada finalitzat l'estiu, l'escola del Centre Musical Instructiu Santa Cecília obri de nou les seues portes per a tots els amants de la música. Els més majors poden apuntar-se al grau elemental de música i els músics més xicotets poden iniciar-se en el món dels instruments i el solfeig inscrivint-se en jardí musical.

L'escola de música obri matricula per als antics alumnes del 12 al 15 de setembre de 18.30 a 20:30 hores. Però tranquils, perquè també hi ha places per a nous alumnes que es podran apuntar del 19 al 22 de setembre de 18:30 a 20:30 hores.

Classes de solfeig des de preparatori fins quart curs i classes d'instruments de corda, vent, piano i percussió per als més majors.

Per als més xicotets, nascuts entre el 2005 i 2007 tenim el jardí musical i instruments de corda, violí, viola i violoncel. Els nascuts en el 2004 podran assistir a classes d'Iniciació al solfeig i instruments d'orquestra, violí, viola i violoncel. I finalment, per als nascuts en el 2003 en avant, instruments de corda, vent, percussió, piano i cant, a més de les classes de solfeig.

Una escola de música que obri les seues portes el pròxim 3 d'octubre i que compta amb una gran oferta de classes per a totes les edats i que a més, disposa d'un cor obert a tota la població que assaja els dilluns a la nit i per al que no cal tindre coneixements musicals, així que ja sabeu si teniu una bona veu i voleu passar una bona estona vos esperem els dilluns en la Casa de Cultura.

D'altra banda, la banda de música de Puçol continua amb la seua programació habitual. El 23 de setembre es realitza el Festival d'Intercanvi Musical organitzat per la federació de Societats Musicals de l'Institut Valencià de la Música que tindrà lloc en la Casa de cultura a les 22:30 hores i que compta amb la presència de les societats musicals de Godella i Puçol. El dia 25 es realitza un concert en l'església Santa Marta de cor i orquestra. Els actes del mes de setembre finalitzen el dia 30 amb un festival musical en la localitat de Godella.

El dia 26 de novembre a la vesprada la banda de música realitzarà un altre concert i el dia 23 de desembre a les 19:30 hores es realitzarà l'habitual concert de Nadal que posarà punt i final a les actuacions de l'orquestra Santa Cecília en este 2011.

I recordar que teniu fins al pròxim dia 22 de setembre per a poder formar part d'una escola el centre musical del qual està format per més de 60 músics i més de 500 socis, una escola que forma als futurs professionals de la música.

Informa: Lorena Reolid

580-concierto_santa_cecilia-4

 

20 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres