Nit de playbacks: fins al més xicotet pot ser un gran artista

Nit de playbacks: fins al més xicotet pot ser un gran artista

El passat 4 de setembre en la plaça del País Valencià es va realitzar la nit dels playbacks, una nit que va comptar amb una infinitat d'actuacions, des de grans clàssics de la música com Grease o Michael Jackson front actuacions més actuals com a Danza kuduro o Lady Gaga.

En un principi es disposava de 20 actuacions, de les quals 3 estaven reservades per als festers jóvens i la resta de col·lectius participants podien fer una o dos actuacions. Finalment 19 actuacions van ser les que es van recrear en l'escenari, unes actuacions que van fer disfrutar a tots els presents d'una nit que es va caracteritzar per la diversió i l'entreteniment.

L'espectacle va començar a les 23.00 hores tal com estava previst, amb l'actuació estel·lar de les xiques de Puçol Ràdio Control, que van delectar tots els assistents amb l'actuació Hollaback ‘girl'.

Els festers jóvens ens van ballar El baile de la ola d' Eurojunior i un remix de diferents sèries de televisió. A més, van ser els encarregats de tancar la nit amb un pupurri de cançons de l'estiu. “Disfrutem molt de cada actuació damunt de l'escenari i això és l'important” comenta Vicente Alegre, cap dels festers. Perquè l'important d'esta nit és passar-ho bé i a pesar del poc temps d'assaig que disposen, els festers van intentar donar-ho tot sobre l'escenari.

I no oblidem els festers casats, que ens van sorprendre amb un clàssic de la música, We go together de Grease i El toro y la luna de Gipsy Kinas, el grup de dansa oriental Yarasum també va tindre el seu moment estel·lar amb els seus sensuals moviments de maluc, recreant les cançons Percusión i Racks Bedela.

A més, no van faltar a la cita cinc de les set Falles de la localitat. La Falla Hostalets va vindre de la mà de l'èxit de l'estiu La Danza Kuduro i David Bisbal amb la cançó El mundial, Falla Palau la Torre amb Judas de Lady Gaga i Falla Antiga Muralla amb Vaina Loca de Fuego i la interpretació de La mar está fresquíbiris de Estela Reynols, una actuació que va cridar molt l'atenció a tots els assistents de la plaça.

Totes les actuacions de la nit van ser bones però cal destacar a la Falla Vaig moldre de Vent amb la recreació del videoclip Smoot Criminal del ja mort, però tot un mite del pop, Michael Jackson i a la Falla Picaio amb una coreografia molt ben preparada de Cabaret.

I com ja és habitual des de fa un parell d'anys, els playbacks també van comptar amb la participació especial dels xiquets, això si, tal com ho especifiquen les normes, acompanyats per adults.

Els més xicotets de la Falla Picaio ho van donar tot en l'escenari amb la cançó Amor de Locos i els xiquets de la Falla Palau no es van quedar arrere amb La hora del recreo del grup Siempre así. Tots van demostrar els seus dots artístics deixant constància que fins al més xicotet pot ser un gran artista.

Un escenari que va arreplegar a quasi tots els col·lectius de la localitat, unes actuacions que van divertir tots els assistents, uns participants que van estar a altura de les circumstàncies i una plaça abarrotada de gent. Sens dubte, una nit en què no va faltar de res.

Informa: Lorena Reolid

578-noche_playbacks-9

 

16 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres