Tripuçol i Vicente Pamblanco triomfen en el Triatló València i es preparen per al Campionat d'Espanya a Vigo

Tripuçol i Vicente Pamblanco triomfen en el Triatló València i es preparen per al Campionat d'Espanya a Vigo

Els dies 10 i 11 de setembre es va disputar en la ciutat de València el II València triatló: 2.300 persones en les dos jornades, entre ells una gran participació de triatletes locals, des de gent que s'iniciava en este esport (el dissabte, amb el triatló de la dona i les categories curtes de flash i superesprint), fins a gent amb més experiència (el diumenge, amb les distàncies esprint i olímpic).

Triatló emmarcat dins del circuit europeu del Grand Prix, on els locals Xavi Munera i Vicente Pamblanco ja van disputar una competició en Kilkenny (Irlanda) i en esta ocasió competien en casa i volien repetir les bones posicions que van aconseguir a Irlanda, la danya és que Xavi no va poder participar per motius de treball, però Vicente va aconseguir l'objectiu d'alçar-se amb la victòria en la modalitat d'esprint.

El dissabte en esta primera jornada del triatló de València diverses triatletes del Tripuçol van participar en el triatló de la dona, on 350 dones, quasi totes elles iniciades en el triatló i davall el lema Trau-li targeta roja al maltractament, van disfrutar d'eixe matí practicant l'esport de moda a València.

Destacar la presència de Paqui d'Assís i Clara Ferrara, que van ser 6a i 2a respectivament, i la participació de noves triatletes com Carla Munera, que va acabar molt satisfeta per aconseguir el seu objectiu.

El diumenge es van donar cita els més experimentats en açò del triatló, amb les distàncies olímpiques i esprint. Els primers van eixir a les 8 del matí des de la dàrsena del port de la copa Amèrica, amb un recorregut d'1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de bici pel circuit de Fórmula 1 i la Ciutat de les Arts i les Ciències, i la carrera a peu per les instal·lacions del port del València, per a acabar junt amb l'edifici Veles e Vents.

En esta distància el guanyador va ser el català Xavi Llobet en categoria masculina i Fátima Mestre en femenina. Ressaltar la gran presència de triatletes del Tripuçol, amb un total de tretze participants i el gran resultat per equips de la xiques, que van ser terceres, amb un equip format per Marisa Martí, Eli Ros i María Cañadas.

A les 10 del matí es donava l'eixida a la distància esprint, que es disputava pels mateixos llocs emblemàtics que l'olímpic, però amb menor nombre de voltes.

Esta carrera va estar marcada pel domini de triatletes locals, ja que des del principi de la bici tres hòmens de Puçol (Jesús Jiménez, Pedro Bayarri i Vicente Pamblanco) encapçalaven la carrera, i van anar traient distància als perseguidors. Estos tres es van jugar els llocs del podi en l'últim sector de carrera a peu, on Vicente Pamblanco, del Tripuçol, es va alçar amb la victòria amb quasi dos minuts d'avantatge amb Jesús Jiménez, del Komando, que es va fer amb el segon lloc, i Pedro Bayarri, també del Tripuçol, que va celebrar el seu tercer lloc en meta.

Alegria per partida doble ja que Tripuçol en categoria masculina es va alçar amb la victòria per equips, amb la tripleta formada pels ja mencionats Pedro i Vicente, junt amb Guillermo Collado, que va obtindre un meritori 11é lloc.

I així Tripuçol continua collint grans resultats esta temporada, esperem que es repetisquen el tercer cap de setmana de setembre, que es disputa el Campionat d'Espanya de triatló a Vigo, on el club es veurà representat amb 12 triatletes que esperen plasmar en la prova més important del calendari els resultats que aconseguixen durant tota la temporada.

Informa: Vicente Pamblanco - Tripuçol

625-tripucol_en_valencia-1


16 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres