Concurs Vila de Puçol, 26 anys premiant la pintura i literatura valencianes

Concurs Vila de Puçol, 26 anys premiant la pintura i literatura valencianes

El 15 de setembre és l'últim dia per a presentar originals per al concurs de pintura i literatura Vila de Puçol. Hi ha premis en metàl·lic per als guanyadors, però, sobretot, la possibilitat de veure la seua obra exposada i editada per l'Ajuntament de Puçol, qui manté així la seua aposta per la cultura valenciana des de fa més de 25 anys.

El concurs de pintura compta amb un premi únic de 3.000 euros a l'obra que a juí del jurat (format per experts de reconegut prestigi i representants municipals) siga la més interessant de totes les presentades.

Però per a molts participants, més enllà del premi, és una ocasió única de veure la seua obra exposada al públic”, explica Rosa Portalés, regidora de cultura. “I una selecció de les obres presentades s'exhibirà en la Casa de Cultura del 7 al 31 d'octubre”.

Una cosa pareguda succeïx amb els que presenten les seues obres (amb un màxim de dos originals per autor) al concurs de literatura, el primer premi del qual està dotat amb 2.000 euros, però també amb la possibilitat de veure el seu text publicat, fruit de l'acord municipal amb l'editorial Brosquil, gràcies al qual cada any s'editen els guanyadors.

L'entrega de premis d'esta 26a edició dels premis Vila de Puçol es realitzarà el divendres 7 d'octubre, a les 8 vesprada, en un acte servirà també per a inaugurar l'exposició de pintures.

Informa: Departament de Comunicació


14 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres