El primer campionat de pàdel de festes, tot un èxit i sense estar prèviament anunciat

El primer campionat de pàdel de festes, tot un èxit i sense estar prèviament anunciat

El campionat de pàdel no apareixia en el programa de festes, només el de tenis i frontenis, però el gran interés dels veïns per este esport va fer que l'ajuntament l'incloguera en les festes, i no va ser un fracàs: en pocs dies es va omplir de participants, sent tot un èxit.

El pàdel, nou en el poliesportiu, és evident que per als veïns de Puçol no és tan nou, ja que els participants van demostrar que estaven molt familiaritzats amb este esport, pel gran nivell que van demostrar parelles com a Mariano Sebastiá i Juan Carlos Claramunt.

Es van disputar partides emocionants i igualades, però a partir de les semifinals van ser molt espectaculars i d'un alt nivell, destacant la final amb Angel Claramunt i Sergio, en la que vam veure a Ximo Esteve (guanyador d'anys anteriors en frontenis i tenis) i el seu cosí Juan Vicente Ribelles alçant-se amb el triomf del primer campionat de pàdel de la població.

Este esport, que cada vegada té més addictes, tant entre gent jove com a dones i hòmens, té assegurada la seua continuïtat i el seu èxit, per la seua facilitat, la seua competitivitat, la seua superació en poques partides, per ser un esport molt social i no requerir una preparació física excessiva.

En breu les quatre pistes de pàdel seran poques i el campionat de l'any que ve serà un èxit assegurat en qüestió de participants.

Informa: Departament de Comunicació 

596-finalistas_padel-2

 

13 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres