Dona, deprén a relaxar-te i mantindre't en forma amb el mètodo Phi

Dona, deprén a relaxar-te i mantindre't en forma amb el mètodo Phi

L'empresa Phi educacional realitza junt amb la col·laboració de l'ajuntament i la regidoria de Benestar Social un taller de mètode global de gimnàstica conscient (mètode phi), plantejat per a dones a partir dels 40 anys del municipi que té com a data d'inici el 26 de setembre i que finalitza el 22 de desembre.

El mètode global de gimnàstica conscient és un potent mig per a entrar en contacte amb el cos a través de diverses tècniques àmpliament conegudes pels seus beneficis sobre la salut com el do-in, automassatge, el ioga, el chi-kung, el streching o a través d'autopostures de la RPG.

La programació del curs consistix a realitzar exercicis per a fer prendre consciència del nostre cos, zones dolorides...i la relaxació d'estes per mitjà d'automassatges, estirades de zones amb exercicis de ioga, chi-kung, streching, i exercicis del diafragma.

D'altra banda es realitzaran estirades de cadenes musculars alternant les diferents cadenes, posterior, anterior i inspiradora entre altres. Per a acabar la sessió es treballarà la relaxació i es tornarà a prendre consciència dels canvis produïts en el transcurs de la sessió.

Els beneficis que s'extrauen d'estos exercicis són major flexibilitat i relaxació en tots els músculs, estalvi d'energia, que donarà un to muscular més lleuger i més flexible i permetrà a totes les assistents moure's amb més facilitat. Per un altre part és un mètode que ajuda a l'autoconeixement i afavorix l'autoestima.

El treball amb la respiració ajuda a totes les dones a relaxar-se quasi automàticament en situacions d'és-tres i ansietat, els permet aprofundir en el creixement personal i emocional i a més, el fet que siga una activitat en grup els afavorix en les seues relacions socials i en general en la comunicació.

Les classes es realitzaran en el Poliesportiu Municipal els dilluns i dimecres de 09:45 a 10:45 hores i els dilluns i dijous de 17:00 a 18:00 hores. La creació de dos grups facilita l'assistència a estos tallers, ja que permet elegir entre una sessió matutina, o si treballes al matí assistir a l'horari vespertí.

Per tant, un mètode molt beneficiós per a dones de més de 40 anys, ja que el cos experimenta una sèrie de canvis a partir d'esta edat que solen afectar  a músculs i articulacions, per això l'empresa Phi Salut Natural vos dóna la solució per a donar-li al vostre cos el que necessita en cada moment.

Cada grup tindrà un màxim de 20 persones i tindrà un cost de 90 euros per als no socis i un preu de tan sols 45 euros per als socis. Les inscripcions es realitzaran en l'edifici de Benestar Social els dies 15 i 16 de setembre, així que ja sabeu, no perdeu el temps i inscriure-vos al taller de gimnàstica conciente (mètode phi) i deprén  a relaxar-te i mantindre't en forma.

Informa: Lorena Reolid

 

13 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres