Tallers per a la 3a edat, sis opcions  per a tornar a sentir-te jovençà

Tallers per a la 3a edat, sis opcions per a tornar a sentir-te jovençà

Un any més, l'ajuntament realitza una infinitat d'activitats perquè els nostres majors trenquen amb la seua rutina i amenitzen la setmana amb un gran palmito de possibilitats i puguen elegir tant en activitats encaminades a evitar el deterioració físic i mental com a activitats relacionades amb l'oci.

Taller de ball, gimnàstica, pintura, entrenament de memòria, fisioteràpia i podologia són les activitats de la temporada 2011 organitzades per l'ajuntament i la regidoria de benestar social per a la tercera edat i que tenen el seu inici el pròxim mes d'octubre i finalitzen al maig.

Preveu deformacions o remeia el teu dolor de peus començant la setmana amb una sessió de podologia de 10 fins a la una del migdia. Cada sessió costa 10 euros.

Els dimarts pots elegir entre una sessió de fisioteràpia que es realitza de 10:00 fins a la 13:00 hores o una classe de gimnàstica per a agarrar agilitat, més força i més flexibilitat, on segur que amb el temps et sentiràs més àgil i molt més jovençà. L'horari és de cinc a sis i de sis a set de la vesprada. Un bo de 10 sessions de fisio ho tens per tan sols 10 euros.

Ja estem a mitjan setmana i el dimecres oferix de 10 a 1 del matí una altra sessió de fisio i un taller d'entrenament de memòria on tens la possibilitat d'assistir de 10:30 fins a les 11:30 hores o per als menys matiners un segon torn d'11:30 a 12:30 hores.

Un taller que té com a objectiu l'entrenament mental amb tècniques de memòria per a millorar l'emmagatzemament i recuperació de la informació, en la qual es realitzaran tècniques perquè nostres ancians milloren el record de cares, noms, coses que fer i estimulen la seua orientació espacial i temporal. El taller d'entrenament de memòria costa tan sols 20 euros 2 hores a la setmana.

I si el dimecres no et ve ben anar al taller d'entrenament de memòria o al fisio pots fer-ho en el mateix horari el dijous. A més per als més creatius oferim un taller de pintura de 10:30 fins a les 11:30 hores.

I per a finalitzar la setmana una activitat vespertina, un taller de ball per a començar  a moure l'esquelet de cara al cap de setmana i que s'implantarà de 16:00 a 17:30 de la vesprada.

Unes activitats que es porten realitzant amb èxit des de fa mes de 10 anys i que any rere any acullen els veïns més majors de la nostra localitat. Unes activitats a gust de tots i que podràs disfrutar per tan sols 10 euros.

Així que no perden el temps i animen-se a inscriure-vos el dia 15 i 16 de setembre en el CEAM, Espai social de majors en la plaça del País Valencià de 10 a 13 hores.

Unes activitats l'objectiu de les quals és aconseguir el benestar dels ancians i que d'alguna manera s'asseuen més jóvens i molts més actius. Un espai dedicat a ells, als nostres antecessors. Per tant, acudisquen ràpidament i no es queden sense plaça perquè ara teniu sis opcions per a tornar a sentir-vos jóvens.

Informa: Lorena Reolid

542-talleres_tercera-edad-1

 

12 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres