Despistaos amenitzen la nit del 8 de setembre, que finalitza amb un castell i una discomòbil

Despistaos amenitzen la nit del 8 de setembre, que finalitza amb un castell i una discomòbil

Les festes estan arribant a la seua fi i, com tots l'anys, el dia 8 de setembre, dia festiu en la localitat, ve des de molt enjorn carregat d'activitats de qualsevol tipus, des d'actes religiosos com l'ofrena de flors o la processó fins a actes d'oci com el concert dels Despistats.

Esta nit ha congregat al llarg dels anys nombrosos concerts de grups de música. La plaça del País Valencià ha sigut l'escenari de reeixits grups de música com Camela o Andy i Lucas o de grans vocalistes com Manuel Carrasco o Sergio Dalma.

El concert va començar sobre les 23.30 hores. A pesar que hi havia prou gent, en comparació amb altres anys es va notar una disminució de concurrència en la plaça i contornada. No obstant els festers van disfrutar d'una zona VIP en la qual van poder ballar i gaudir al seu capritx i des de primera fila de les cançons que el grup de música va oferir a tots els assistents.

Despistaos és un grup format per Daniel Marco Varela com a veu i guitarra, Isma en el baix, Crespo com a guitarra solista, More en la guitarra rítmica i Lázaro en la bateria. Un grup que va delectar a tots els presents amb cançons com a Bales de plata, És important, Física o Química, single i sèrie que els va donar a conéixer un poc més en el 2009, i cançons del seu últim disc com Gracias o Mírame.

“Esperem que a la gent li haja agradat, és un grup jove que entrava dins de les nostres possibilitats de pressupost, nosaltres els festers hem disfrutat molt i confiem que hi haja sigut del grat de tots els assistents”, comenta Blanca Vázquez, festera d'enguany.

Un concert que com tots els anys és triat pels festers, i que, com diu Blanca, es tria d'acord amb el pressupost disponible i està pensat perquè tots els assistents disfruten d'una bona vetlada. 

Abans del concert, els components del grup van atendre els festers que els havien contractat i a tots els que es van voler acostar perquè els firmaren autògrafs o fer-se una foto.

Al finalitzar, un castell de focs artificials il·luminava el cel de Puçol donant pas a una discomòbil per a tots aquells jóvens assistents a la plaça que encara tenien forces i ganes de seguir amb la festa. Una festa que arriba a la seua fi i que tindrà la seua consumació el divendres 9 de setembre, a les 23.30 hores, en la plaça del País Valencià amb l'actuació de l'orquestra La Red.

Informa: Lorena Reolid

604-despistados-10

fotos_noticia  fotos_noticia

09 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres