La pluja no impedix que els majors disfruten del berenar en el seu honor

La pluja no impedix que els majors disfruten del berenar en el seu honor

La pluja va cancel·lar la tradicional berenar a l'aire lliure dedicada als majors, no obstant això, la Confraria Mare de Déu al Peu de la Creu es va encarregar que ningú es quedara amb l'estómac buit i va repartir en bosses tot el material previst: entrepans, dolços i refrescos fins a esgotar existències.

Com tots els anys, durant les festes patronals la Confraria Mare de Déu al Peu de la Creu, amb la col·laboració dels festers, organitza un berenar per a tots els majors del municipi després d'una missa celebrada en honor als mateixos.

Enguany el berenar estava prevista per a realitzar-se la vesprada del divendres 2 de setembre a l'aire lliure, encara que la pluja va impedir que poguera dur-se a terme. No obstant això, els majors no es van quedar sense el seu tan esperat berenar, ja que els membres de la confraria van repartir en bosses als inscrits tot el material previst.

Unes 450 persones es van acostar a la parròquia dels Sants Joans per a arreplegar la seua corresponent bossa amb el berenar fins a esgotar les existències: dos entrepans, un tros de coca, braç de gitano i un refresc junt amb un plat per a cada un d'ells.

Finalment, encara que el clima no jugara a favor, els majors no es van quedar amb l'estómac buit.

Informa i fotos: Lucía García

566-merienda_abuelitos-1

fotos_noticia

 

08 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres