El València desbanca al Vila-real, campió 6 anys consecutius del torneig de futbol 7 aleví

El València desbanca al Vila-real, campió 6 anys consecutius del torneig de futbol 7 aleví

Dissabte passat 3 de setembre es va celebrar en el camp de futbol José Claramunt a Puçol el sèptim torneig de futbol 7 aleví que va comptar amb la participació de 8 grans equips que van competir de 9 del matí a 7 de la vesprada per aconseguir alçar-se amb la copa Hostalets.

Un torneig que organitza la Falla Hostalets ja per sèptim any i que ha comptat amb la participació dels equips següents: Vila-real, València, El Planter, Club Esportiu Acero, Llevant, l'Alcúdia i La Creu.

El torneig va tindre com a novetat el canvi d'ubicació que durant 6 anys s'ha celebrat en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal. En canvi, enguany el terreny de joc ha sigut José Claramunt. Toni Lucas, president de la Falla Hostalets i organitzador del torneig comenta:”el camp de joc és molt millor que el del Poliesportiu i els vestuaris són molt més grans. Els equips ens han donat l'enhorabona per les instal·lacions i en general per la nova ubicació del torneig. A més els assistents tenien zones d'ombres per a poder seguir els diferents partits”.

A més, a mig dia la Falla Hostalets va oferir una fartona gratuïta per a tots els jugadors i entrenadores. Els familiars i assistents al torneig també van disfrutar de la gran fartona a un preu mòdic. Una vegada finalitzat el gran festí els equips van continuar competint amistosament per obtindre la tan desitjada copa.

Finalment i després d'una amistosa jornada esportiva el rànquing del torneig va ser el següent: La Creu va obtindre l'octau lloc, Puçol va quedar el sèptim, el Club Esportiu Acer el sext i el Llevant es va alçar amb la quinta posició.

El Planter es va convertir en el quart finalista del torneig, arrabassant-li el tercer lloc als xics del l'Alcúdia. I la gran final va estar presidida pels equips del València i el Vila-real, campió durant sis anys consecutius d'este torneig. Tres gols de diferència van fer que el València es proclamara campió del sèptim torneig aleví de futbol 7.

Tots els jugadors i les seues entrenadores van rebre una medalla i un diploma, en el qual quedava constància de l'empenyorament requerit i la participació en el torneig, a més cada equip va rebre un trofeu. “En general un torneig amb un balanç totalment positiu, a pesar que els trofeus no estaven a altura de les circumstàncies” comenta Toni Lucas.

Un torneig que va comptar amb una participació de més de 500 persones entre jugadors, entrenadores, familiars i assistents. Un autentique marató que va deixar anodado a tots els amants del futbol.

Informa: Lorena Reolid

571-trofeo_zamora

 

06 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres