A pesar de la pluja, la Volta a peu congrega més de mil corredors de totes les edats

A pesar de la pluja, la Volta a peu congrega més de mil corredors de totes les edats

Divendres passat 2 de setembre es va celebrar la multitudinària Volta a peu a Puçol, que com cada any recorre els carrers de la localitat, sent el punt neuràlgic on es trobaven l'eixida i arribada l'avinguda Font de Mora. Es va dividir en dos carreres: primer tots els xicotets i al final tots els adults junts.

A les 6 de la vesprada van començar les activitats. Els primers a córrer van ser les categories menors que, segons la seua edat, anaven corrent les diferents distàncies, des dels prebenjamins fins als cadets van córrer davall la gran afluència de públic que els animava en tot moment a pesar del mal temps que va acompanyar al principi de la vesprada, amb una pluja que va provocar algun esvaró, afortunadament sense conseqüències.

Ressaltar la gran afluència de participació en estes proves, ja que es van desbordar totes les previsions: més de 400 xiquets van córrer en les seues diferents categories, dades que augmenten any rere any i que ens vénen a dir que l'esport a poc a poc es va inculcant en els més menuts de la nostra població.

Al finalitzar totes les carreres es van repartir els trofeus a les diferents categories així com camisetes, fruita i aigua, per a tots estos jóvens esportistes i reposar-los de l'esforç realitzat. Vicente Pamblanco (com a representant de Tripuçol, el club organitzador de la prova per primera vegada) i els regidors Salvador Àvila i Rosa Portalés van ser els encarregats d'entregar els guardons.

Tot això amenitzat pel centre de benestar Kodama, que al mateix temps que s'anaven disputant, tant estes carreres com les dels adults, va realitzar un xou de schwinn cycling, amb les seues bicis, que va fer més entretinguda l'espera mentres arribaven els corredors

I a les 8 de la vesprada començava la carrera dels adults sobre la distància de 4.910 metres, on, com cada any, a banda dels premis al finalitzar la carrera es repartixen també 4 pernils, tant per als 2 primers de la general com els 2 primers locals que passen per la meta volant situada als 1.100 metres, esta meta volant fa més espectacular l'eixida ja que els corredors ixen al màxim de les seues possibilitats a pel pernil.

Els guanyadors en esta meta volant van ser: Luis Félix Martínez i Nuria Morrió de la general, i Alberto Pamblanco i Marta Gimeno per part dels locals.

La carrera va tindre una participació de 625 atletes, sent més de la mitat corredors locals que es van animar a realitzar la carrera del seu poble, amb un gran nombre de persones que no solen practicar esport amb assiduïtat i van disfrutar d'un dia d'esport amb els seus veïns.

El vencedor de la prova va ser l'atleta Óscar Tomás Reina i la primera classificada Carmen Alfonso Adam, mentres que els primers locals van ser novament Alberto Pamblanco i Marta Gimeno, que van tornar a pujar al podium per segona vegada. A més dels dos regidors, l'alcaldessa va ser l'encarregada d'entregar els premis als adults.

Tots ells van arreplegar també la seua corresponent camiseta de la prova i el seu avituallament per a reposar-se de la calor que va regnar al final de la vesprada.

Agrair a l'ajuntament: a l'alcaldessa, Merche Sanchis, a la regidora d'esports, Rosa Portalés, al regidor de festes, Salvador Ávila, i a Fernando García, tècnic d'esports, pel suport rebut tant el dia de la prova com en els dies precedents.

També agrair a totes les empreses col·laboradores —Rada, Orotana i la resta d'empreses locals— la seua aportació perquè esta prova es poguera realitzar, així com a tots els voluntaris, membres de l'ajuntament i protecció civil, que sempre estan a l'ombra i són el motor de totes estes proves.

 

Informa: Vicente Pamblanco
Tripuçol

 

564-premios_infantiles-7

fotos_noticia fotos_noticia

 

05 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres