Automodelisme: una carrera en miniatura va deixar fascinats a tots els assistents

Automodelisme: una carrera en miniatura va deixar fascinats a tots els assistents

La vesprada del passat dia 4 de setembre es va celebrar per segon any consecutiu en les festes populars i patronals de la localitat  una exhibició de vehicles per ràdiocontrol en el circuit d'automodelisme ubicat en el polígon industrial Camp Anníbal (darrere del Tanatori) de Puçol.

Previament, al matí es va celebrar el campionat de vehicles per ràdiocontrol de la Comunitat Valenciana en la modalitat 1/8 TT Truggy a Puçol regit per l'Associació Espanyola de Cotxes a Ràdiocontrol (AECAR) i organitzat pel club Puçol Radiocontrol. El guanyador va ser Jesús, component del club.

Un club que va nàixer fa dos anys com un hobby entre amics que es reunien per a passar una bona estona i disfrutar d'estos cotxes teledirigits. Un club que compte cada vegada amb un major nombres de socis, actualment ja són més de trenta.

El campionat i l'exhibició vespertina va tindre una acceptació molt positiva. ”Hi havia molta més gent de la què esperàvem”, comenta Juan Carlos Piñol, president del Club Puçol Radiocontrol. “Per a sorpresa nostra va haver-hi una assistència major a la de l'any passat, a pesar que el circuit es trobava als afores de la localitat”.

Enguany com a novetat el campionat ha comptat amb el canvi d'ubicació, que ha passat del camp de futbol al circuit d'automodelisme propi del club. Juan Carlos comenta: “com a balanç final del campionat i l'exhibició tenim prou clar que el canvi d'ubicació és totalment positiu, ja que tots els assistents van tindre una millor visibilitat de les carreres, disfrutant així molt més d'estos fórmula 1 en miniatura”.

Els assistents van disfrutar d'estes màquines que arriben a aconseguir inclús els 100 quilòmetres per hora i els motors dels quals freguen les 43.000 revolucions per minut. Tots van comprovar les habilitats d'estos intrèpids pilots i van comprovar amb els seus propis ulls el que estos experts poden fer amb estes màquines.

Els derrapatges, la velocitat, els bots, l'adrenalina i en general el món del motor en miniatura va deixar tots els assistents fascinats amb una afició nova que encara que parega per a xiquets està destinada a tot tipus d'edats.

Informa: Lorena Reolid

576-coches_radiocontrol-13

fotos_noticia

 

05 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres