Campionat de truc, un joc que ja és tradició en les festes populars

Campionat de truc, un joc que ja és tradició en les festes populars

El passat dia 30 d'agost es va celebrar la final del campionat de truc que organitza la Falla Hostalets ja per sèptim any per a les festes patronals de Puçol. Un joc molt popular a València que compta amb un muntó de jugadors a les seues esquenes.

El campionat va començar al maig i ha comptat amb una participació semblant a la de l'any anterior, 24 parelles s'han disputat este torneig que s'ha caracteritzat pel bon joc i un ambient jovial. “Per als que disfrutem jugant al truc és molt satisfactori que este torneig funcione tan bé i que cada any podem formar part de la programació de les festes” ha comentat Toni Lucas, president de la Falla Hostalets i un dels organitzadors del campionat.

Finalment després de diversos mesos i de nombroses partides la nit del 30 d'agost va acullir la gran final d'este campionat de truc en el casal de la Falla Hostalets. Vicente Edo i Jose María front a Manuel Miguel i Salvador van ser les dos parelles que es van disputar el tercer i quart lloc. Els guanyadors del campionat van ser la parella formada per Ramón i Miguel Soriano, i els finalistes van ser Bayarri i Barrachina. Tots ells van rebre un trofeu.

Un torneig que ha comptat amb una gran participació tant a nivell de jugadors com de gent que s'acostava a mirar i seguir les partides d'estos asos de la baralla. ”Les parelles solen ser les mateixes tots els anys, a més comptem amb la participació de jugadors de pobles veïns com Rafelbunyol, Massamagrell o el Puig i com no, de Puçol”, recalca Toni.

Un joc que ja és tradició per a molts i que segur que este habitual torneig de truc troba el seu lloc un altre any més en la programació de les festes populars de la localitat.

Una vegada va finalitzar el torneig tots els assistents van disfrutar d'un sopar organitzada gratuïtament per la Falla Hostalets. Una jornada tradicional i molt divertida que va finalitzar amb molt bon sabor de boca.

Informa: Lorena Reolid

 

05 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres