La UD Puçol aprofita el trofeu de futbol de festes per a homenatjar al planter

La UD Puçol aprofita el trofeu de futbol de festes per a homenatjar al planter

El trofeu de futbol José Claramunt, que habitualment se celebra durant les festes, va servir per a presentar la filosofia de la nova directiva de la Unió Esportiva Puçol: una aposta pel planter i pels jugadors locals. Amb este plantejament, lògicament, el guanyador del torneig només podia ser un: la UD Puçol.

Durant l'estiu s'ha produït la renovació de la junta directiva de l'equip local de futbol. Després de molts anys, Pascual Orero va abandonar la presidència i el relleu ho ha pres Vicente Bosch. Junt amb ell, alguns veterans en la directiva, com Gonzalo Alcácer, i saba nova per a intentar tornar a la UD Puçol a la 3a divisió nacional, categoria que es va perdre al final de la passada temporada, encara que sense aclaparaments, perquè hi ha altres objectius.

La nova directiva ho té molt clar: “estem apostant pel planter en totes les categories”, assegura Gonzalo Alcácer. “de fet estem entorn dels tres-cents jugadors en l'escola i tenim equips de totes les edats. L'important és que la gent del poble tinga un lloc on disfrutar practicant el futbol”.

I perquè tots puguen disfrutar, la UD Puçol ha posat en marxa enguany un equip de querubins, un altre de prebenjamins, dos de benjamins, tres d'alevins, dos d'infantils, dos de cadets, tres de juvenils i els dos barcos insígnia, el de 1a regional i el de preferent. A més, un equip femení i un altre de veterans. El que s'ha dit, si un no juga al futbol a Puçol és perquè no vol… no per falta d'equips.

Per a presentar en societat la nova filosofia, gens millor que el trofeu de futbol que porta el nom del futbolista més prestigiós que ha donat Puçol, el capità de la selecció espanyola en els anys 70, José Claramunt. Lògicament, el trofeu el van jugar els dos primers equips i el partit va servir per a comprovar que el de preferent ara com ara és millor (va véncer per 4-0), encara que també per a provar nous jugadors i veure fins a quin punt la pretemporada ha aconseguit els seus objectius, ja que el diumenge 4 de setembre comença la lliga, i el primer equip ho fa en Altura.

Del partit, potser destacar la bona actuació de Sebas, porter del primer equip, que va detindre un penal mediada la segona part, quan el marcador assenyalava un folgat 3-0, amb la qual cosa no va donar opció a la reacció dels més jóvens.

Rodejats d'un ambient agradable, familiar, amb una acceptable entrada en el camp municipal José Claramunt (sí, també el camp està dedicat a ell: ja hem assenyalat que va arribar a ser capità de la selecció espanyola), l'entrega de trofeus va anar a càrrec de l'alcaldessa Merche Sanchis (que va entregar la copa al subcampió) i de… l'heu endevinat, José Claramunt.

Una foto de família final, amb tots els jugadors junts, va servir per a recordar que la UD Puçol és una gran família formada per 300 xiquets, jóvens i adults que volen jugar al futbol, un grapat de directius que faran tot ho precise perquè això siga possible… i l'ajuntament, que subvenciona les instal·lacions i l'escola.

Informa: Sabín

561-entrega_de_trofeos

fotos_noticia

 

04 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres