L'agència Amics organitza un curs d'auxiliar de geriatria exclusiu per a dones

L'agència Amics organitza un curs d'auxiliar de geriatria exclusiu per a dones

El pròxim 12 de setembre comença el curs d'auxiliar de geriatria per a dones immigrants i no immigrants que té una duració de 120 hores i que està organitzat per l'agència Amics i la regidoria de benestar social de l'ajuntament.

El taller s'inserix dins del programa de dones dirigit a dones immigrants i no immigrants que estan empleades en el servici domèstic. Un curs que té com a objectiu professionalitzar el servici i oferir altres alternatives d'ocupació al sector femení.

El curs compta amb un contingut teòric i un contingut pràctic. Les classes es realitzaran en les dependències de l'ajuntament i tindran una duració de 60 hores. Les 60 hores restants es cobrixen amb les pràctiques que es realitzen en institucions socials.

Esperem que les dones aprofiten el curs i els servisca per a augmentar el seu currículum, tindre una millor formació i més possibilitats d'ocupació. La situació actual és molt roïna i hi ha molta competència pel que és necessari eixir més preparats al món laboral”. comenta Amparo Ferrer, tècnic de benestar social.

Un taller que forma a l'alumne en les tècniques necessàries per a l'atenció de les persones de la tercera edat i on s'estudia tots els aspectes relacionats amb els ancians, tant físics, psíquics com socials per a millorar la seua qualitat de vida. Totes les assistents rebran un certificat professional.

Amparo recalca que “des de principis d'any, l'agència AMICS organitza tallers dedicats exclusivament per a dones per a ampliar la seua formació i millorar la seua qualitat de vida. Este sector, a pesar que ha evolucionat queda prou limitat a les labors domèstiques”.

A les dones immigrants li'ls dóna l'oportunitat de formar-se, ja que moltes d'elles arriben a la nostra localitat amb títols que no estan homologats i a més és una forma d'integrar-se en la vida quotidiana de Puçol. D'altra banda les dones no immigrants poden ampliar les seues possibilitats en el mercat laboral.

L'agència Amics té programats més cursos dins del programa de dones d'ací a final d'any. Des de benestar social se espera que tinguen la mateixa acollida que cursos anteriors, com el curs de Formació i Orientació Laboral (FOL) i el curs d'estètica, estos dos realitzats amb èxit el passat mes de juliol.

Informa: Lorena Reolid

 

03 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres