Aclaparador moviment de melics i de llengues en la nit de l'1 de setembre

Aclaparador moviment de melics i de llengues en la nit de l'1 de setembre

El dia 1 de setembre a les onze de la nit es va celebrar la recuperació de la nit dels monòlegs a càrrec d'Edu Mutante i Òscar Tramoyeres en la plaça del País Valencià, a més d'una exhibició de dansa del ventre a càrrec de Yarasun.

La nit va començar amb l'actuació d'Edu Mutante que va realitzar diverses imitacions sobre personatges molt coneguts per tots els presents, com l'expresident José María Aznar, Pocholo, la Duquessa d'Alba i José Mario dos Santos Mourinho entre molts altres, que intercalava amb acudits que tractaven diferents temes de l'actualitat.

A continuació es va realitzar un ball de dansa del ventre on les ballarines de l’associació Yarasun van delectar als presents amb moviments tradicionals d'Orient Mitjà. Este grup de xiques és ja el quart any que participa en les festes populars i patronals. “Estem molt orgulloses de participar en les festes del nostre poble i a més, de poder ensenyar als assistents tot el que hem deprés durant l'any”, comenta Irene Martí, una de les ballarines.

Este grup d'autèntiques artistes pertany al nivell avançat de les classes de dansa del ventre que es desenvolupen durant tot l'any en el sindicat i en el Poliesportiu Municipal.

Les ballarines del nivell d'iniciació i nivell mig ens demostraran els seus dots artístics i ens mostraran els seus moviments de maluc en la nit dels playbacks diumenge que ve, dia 4 de setembre  a les 11 de la nit.

La vetlada va finalitzar amb l'actuació d'Òscar Tramoyeres que va realitzar un monòleg molt divertit sobre la vida quotidiana dels ciutadans de Rafelbunyol i Puçol, pobles natius dels seus familiars i amics.

“Va ser una nit molt divertida en la que els festers vam gaudir molt”, va concloure Pau Durá, una de les festeres del 2011

Informa: Lorena Reolid

562-publico

fotos_noticia

 

02 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres