No li dónes més voltes a la Volta a Peu de Puçol, corre amb nosaltres!

No li dónes més voltes a la Volta a Peu de Puçol, corre amb nosaltres!

El pròxim 2 de setembre el club Tripuçol organitza la setzena Volta a Peu en l'avinguda Font de Mora de Puçol, un dels actes més esperats de les festes patronals d'esta localitat, i en la que es preveu una participació entre xiquets i adults de més de 600 persones.

Per a esta edició, els corredors i associacions locals es poden apuntar gratuïtament en el Poliesportiu Municipal o cridant per telèfon al 961 422 903 o 961 421 486. La resta de participants es pot inscriure per tan sols 3 euros en la pàgina www.conxip.com. El termini d'inscripció finalitza el 28 d'agost.

La Volta a Peu és un dels esdeveniments que més participació arrepleguen les festes populars i un dels més acceptats pels veïns de Puçol i voltants. Està previst una participació entre xiquets i adults de més de 600 persones. La prova constarà de dos carreres: a les 6 de la vesprada, la infantil, que servix per a fomentar l'esport entre els més jóvens, amb inscripcions en la línia de meta a partir dels 2 anys. A les 8 de la vesprada, serà el torn dels adults.

Les carreres són una activitat lúdica, perquè corredors i assistents puguen disfrutar d'una agradable jornada festiva, amb un trajecte de 5 quilòmetres, en el cas de la prova adulta, i un recorregut que és el mateix d'anys anteriors. A més tots els corredors reben per participar una camiseta gratis i un refresc.

Per primera vegada, el club de triatlón TriPuçol s'encarrega de l'organització de les dos carreres. Els integrants del club han d'atendre les activitats pròpies de l'organització de les proves, com l'entrega o control dels dorsals als participants i l'entrega de trofeus. “Esperem que tot isca bé i que a més hi haja una elevada participació, a pesar que és la primera vegada que se paga per participar a Puçol”, comenta Xavi Munera, component del club TriPuçol.

Fernando García, tècnic municipal d'esports reclama la màxima participació “des de l'ajuntament esperem que siga tot un èxit i animem a tot el món a què participe en este esdeveniment i promoga les festes del poble”.

Per tant, no li dónes més voltes a la Volta a Peu i vine a Puçol i corre amb nosaltres!

Informa: Lorena Reolid

518-volta_peu_2010

 

25 Agost 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres