T'agradaria salvar vides? Acosta't divendres 19 al Centre de Salut de la platja de Puçol

T'agradaria salvar vides? Acosta't divendres 19 al Centre de Salut de la platja de Puçol

Divendres 19 d'agost, a les 17.30 hores, el Centre de Salut de la platja de Puçol acollirà una unitat mòbil de donació de sang. Puçol és un gran referent de solidaritat a la Comunitat Valenciana i l'objectiu és continuar incentivant la donació durant els mesos d'estiu, ja que molts veïns i turistes residixen en la platja.

Com cada estiu, la platja de Puçol es convertix en un gran focus de solidaritat i exemplaritat en matèria de donació de sang. Una furgoneta enviada per la Generalitat Valenciana recorre els pobles costaners amb una única finalitat: incentivar la donació en les zones de platja durant l'època estival.

El Centre de Salut de Puçol obri les seues portes a tots els donants el primer diumenge de cada mes, no obstant, molts veïns del municipi així com també turistes, passen els seus mesos d'estiu en la platja i per a ells és més fàcil acostar-se a este recurs mòbil que desplaçar-se fins al poble.

Puçol és un gran referent en donació de sang i així ho confirma Antonio Tamarit, president de l'Associació de donants de sang de Puçol. Antonio i la seua dona, Vicenta Pastor, porten més de dos dècades al comandament de l'associació, organitzant, incentivant la donació i treballant molt dur. “Des que la meua dona i jo estem ací, Puçol és el poble que més sang dóna de tota la Comunitat Valenciana i açò és un gran honor per a nosaltres i per als veïns del poble”, comenta orgullós Antonio Tamarit.

Antonio explica que “en l'anterior donació van participar un mínim de 40 persones i esperem que continue augmentant la participació. La Comunitat Valenciana necessita cada dia 700 donants per a cobrir la necessitats de transfusió de sang i, amb la participació del menys 10 persones, ja estem aportant nostre granet d'arena”.

La donació de sang de forma periòdica és indispensable, sobretot durant els mesos d'estiu, moment en què els hospitals necessiten major quantitat de reserves de sang per a cobrir les transfusions urgents.

Si ja ho tens clar, acosta't divendres 19 d'agost, entre les 17.30 i 21.00 hores, a la unitat mòbil que estarà situada en el Centre de Salut de la platja de Puçol, en el recentment inaugurat Espai Voramar.

I si encara no t'has decidit, recorda que el que a tu no et costa res, a un altre pot costar-li la vida.

Informa: Lucía García

538-espai_voramar


18 Agost 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres