Tripuçol es desplaça fins a la localitat irlandesa de Kilkenny per a competir en un circuit europeu de triatló

Tripuçol es desplaça fins a la localitat irlandesa de Kilkenny per a competir en un circuit europeu de triatló

Vicente Pamblanco i Xavi Munera, dos triatletes de Tripuçol, es van desplaçar fins a la localitat irlandesa de Kilkenny, representant al València Triatló, per a competir en un circuit europeu de triatlons. La seua estrena en la competició internacional no va anar gens malament, ja que Vicente va quedar en un quint lloc i Xavi en un octau.

Els dos triatletes locals pertanyents al Tripuçol van viatjar el passat mes de juliol a Kilkenny (Irlanda) per a competir en una prova del Tri Grand Prix, un circuit europeu de triatlons, on en esta ocasió van representar al València Triatló. L'equip estava format  pels millors triatletes de la Comunitat Valenciana, per a així donar una bona promoció a Irlanda de la comunitat i també del València Triatló, que es disputarà al setembre.

Xavi Munera i Vicente Pamblanco diuen estar molt contents de l'experiència viscuda, ja que van passar uns dies inoblidables junt amb els seus companys de viatge en Kilkenny, una pintoresca localitat del sud d'Irlanda.

El triatló es disputava davall la distància olímpica, 1.500 metres en un riu d'aigües gelades, a pesar de ser finals de juliol. Després s'eixia de l'aigua, a l'altura del castell, on en la seua esplanada interior es trobava la transició. Des d'allí s'agafava la bicicleta, i els triatletes havien de donar dos voltes a un circuit ondulat i sense drafting, és a dir, sense poder anar a roda.

Per a acabar, es tornava al castell a deixar la bicicleta i així començar l'últim sector: la carrera a peu, deu quilòmetres que es realitzaven per dins dels jardins i del bosc que rodejaven aquell màgic lloc.

Pel que fa als resultats, diuen estar molt satisfets, ja que van aconseguir molt bones posicions: Vicente Pamblanco va quedar en quinta posició i Xavi Munera en octava. Esperen així poder acudir a mes proves d'este circuit europeu o a futures carreres del València Triatló.

Finalment donen les gràcies a València Triatló i als seus integrants per l'oportunitat que els han brindat i poder així realitzar este tipus de proves. Esperen que a poc a poc vagen augmentant les ajudes per a este esport emergent, tan bonic com sacrificat.

Informa: Tripuçol

536-tripucol_kilkenny-2


20 Agost 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres