El Club de Pesca Puçol debuta en l'autonòmic Mar Costa i arreplega forces per al Campionat d'Espanya

El Club de Pesca Puçol debuta en l'autonòmic Mar Costa i arreplega forces per al Campionat d'Espanya

A pesar de les adversitats climàtiques, els esportistes del Club de Pesca de Puçol van debutar en el campionat autonòmic Mar Costa disputat en el municipi castellonenc de Peñíscola. Quatre dels sis esportistes aportats pel club participaran en el campionat d'Espanya que se celebrarà a l'octubre.

Èxit rotund dels esportistes que va portar el Club de Pesca Puçol al campionat autonòmic Mar Costa de Peñíscola a Castelló els passats dissabte 16 i diumenge 17 de juliol. De sis esportistes aportats quatre van obtindre plaça per al campionat d'Espanya que se celebrarà durant el mes d'octubre en La Mànega del Mar Menor (Múrcia), on el Club espera que els esportistes facen una bona labor.

Destacar el tercer lloc i medalla de bronze de Salva Sebastià, ja que era el primer campionat en què participava i també a Josep Segura que va quedar en sext lloc. Estos dos són els que ens representaran en U-21. Al contrari, Abel Montañana no va tindre tanta sort i l'any que ve li tocarà tornar-ho a intentar.

Destacar també Ernest Esteve, als seus 14 anys ja ha participat en el seu primer campionat amb un resultat a considerar, ja que va quedar quart en la general. Espectacular això d'este xic, ací hi ha futur.

En dames… què es pot dir de Sandra Gómez Pimpollo? Una altra vegada va quedar campiona autonòmica. No obstant, María Sánchez no va tindre sort, ja que el mar estava en pèssimes condicions per a la pesca.

Però l'important és que tant ells com elles s'han sobreposat en tot moment a les adversitats climàtiques i han barallat com a garrins per a guanyar. Encara que uns més que altres, finalment van obtindre la seua recompensa. Em sent molt orgullós de ser el vostre president.

Informa: José Segura Barbacil
President Club de Pesca Puçol

537-exitos_club_pesca-1


16 Agost 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres