Opinió del Partit Popular del ple del mes de juliol: “El desvergonyiment socialista”

Opinió del Partit Popular del ple del mes de juliol: “El desvergonyiment socialista”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular del ple del mes de juliol, titulat “El desvergonyiment socialista”.

Ni tenen vergonya ni la coneixen. Les coses clares. Després de la interessada moció de censura de l'any 2009, on van ocupar les butaques del govern per a no fer absolutament res, els socialistes de Puçol han passat a l'oposició perquè així ho ha decidit el poble en les passades eleccions. I des de les butaques de la resignació, esta rància i rancorosa esquerra ja ha començat a calfar motors amb parleries i falsedats, això sí, sense aportar documentació oficial que avale eixes afirmacions; només amb dimes i diretes, com sempre. No han guardat ni les formes, ni els cent dies de confiança al govern que tradicionalment es donen de cortesia.

I els socialistes ho han fet en forma de pamflet i de declaracions a premsa amb titulars que no donen lloc a dubtes sobre el que serà la seua oposició durant tota la legislatura, no saben fer una altra cosa.

I en este “art” de l'escriptura política ha volgut estrenar-se un dels “fitxatges” estrela que els socialistes van presentar en les seues llistes i que, -junt amb el Sr. Martí-, acaba de rematar la faena;  ens referim a la Sra. Millán, i no és perquè li donem major importància, que no la tindria a no ser perquè les paraules provenen d'una professora, sinó perquè quan es dóna una opinió cal ser objectius, honestos, sincers i contrastar el que es va a dir. Els seus companys li han volgut donar l'alternativa i l'han tirat als peus dels cavalls.

La Sra. Millán, neòfita en estes llars, i no sabem si amb la il·lusió de fer carrera en la política local diu que: “el P.P. només sap beneficiar-se de l'excel·lent gestió del PSOE de Puçol”; serà per eixa excel·lent gestió que els votants no els han volgut en el govern. Que es documente la Sra. Millán abans de dir les coses, perquè si les veritats a mitges són pitjor que les mentides, en la seua persona, esta lleugeresa per a fer afirmacions es torna perillosa i diu molt poc de qui és responsable de la docència en l'Institut de Secundària de Puçol.

En tot cas, el P.P. no entrarà en este joc de vanes desqualificacions, perquè el poble ens ha votat per a gestionar i no per a estar defenent-nos de les agressions verbals que ens van a proferir diàriament els socialistes. Però clar, com que estem a l'agost i encara no s'han complit els cent dies de govern popular, per esta vegada els contestarem.

Seria bo fer memòria per a recordar que els socialistes van votar en 2005 en contra de les beques de llibres, que els socialistes i Esquerra Unida van retallar en 2009 la partida de festes i ara posen el crit en el cel perquè els jubilats han de pagar deu euros per a assistir al menjar de festes.

Des del Partit Popular, tal com està el panorama d'este país i del nostre poble, -cal agrair-li-ho al govern socialista del Sr. Zapatero-, amb tanta gent en la desocupació, famílies destrossades per la crisi i els jóvens sense expectatives laborals, creiem que és de justícia que l'ajuntament faça, -d'una vegada per sempre-, retalls verdaders i sense por i destine part d'este gasto a altres necessitats. O no?

Per cert, es necessita tindre la cara molt dura per a dir en el pamflet: “el menjar tradicional que cada any els oferia l'ajuntament socialista”; Ni que la pagaren ells! Que els socialistes quan estan en el govern fan unes coses i quan estan en l'oposició diuen el contrari. Que els socialistes van negociar un conveni de col·laboració amb les urbanitzacions quan el Sr. Iborra era alcalde, i en eixe sistema de conveni ens movem actualment. Així mateix amb la policia local, (per a aconseguir la pau social), deia Iborra en ambdós casos. I ara, tot el que ells van implantar els pareix malament. Quina hipocresia.

I pel que fa a les beques de llibres, en el pressupost aprovat per socialistes i iniciativa, en l'apartat 16 A.8 de les Bases d'Execució ho diu clarament: “Els crèdits inicials per a beques de llibres i material escolar estaran condicionats la seua disponibilitat al percentatge dels drets reconeguts nets sobre la previsió de l'ICIO (Impost d'Obres); i de moment no n'hi ha. I el que hi ha en partida es queda molt curt.

I rematen la panfletada amb la taula de sous i, en ella continuen mentint, tergiversen la realitat i fan ignorants als ciutadans, perquè realment amb el govern del P.P., ens estalviem 91.000 € anuals en les retribucions als polítics, segons documentació oficial de l'ajuntament.

I boten d'escalafó amb un altre apunt, ara atacant i mofant-se de l'expresident Camps. Nosaltres ens preguntem: Afecta directament la nostra economia domèstica el cas dels trages de Camps? NO, i almenys el Molt Honorable President ha sigut honest i ha dimitit.

Farà el mateix el Sr. Cháves que va subvencionar amb 10 milions d'euros a l'empresa on treballa la seua filla?; Què passarà amb els multimillonaris ERE's andalusos?; I del patrimoni del Sr. Bono se sap alguna cosa?; I el portaveu socialista en les Corts Valencianes, Sr. Lluna, què passa amb la rehabilitació de la seua vivenda?

Això si són casos flagrants de corrupció, però els fiscals, quina casualitat,… no tenen eixa ruta!

Una opinió del Partit Popular


15 Agost 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres