Tripuçol veu el seu esforç recompensat a l'aconseguir una posició històrica en el rànquing nacional de clubs

Tripuçol veu el seu esforç recompensat a l'aconseguir una posició històrica en el rànquing nacional de clubs

Durant el mes de juliol Tripuçol ha recorregut Espanya intentant el seu ascens en el rànquing nacional de clubs. Després de la Copa del Rei i el Campionat d'Espanya d'acuatlón en El Ferrol, Tripuçol es va desplaçar fins a Almeria per a competir en la Lliga de clubs nacional. Com resultat històric el club aconseguix estar en el lloc número 16.

Durant els dies 2 i 3 de juliol Tripuçol va competir en la ciutat de Ferrol on es disputava la Copa del Rei i el Campionat d'Espanya d'acuatlón. Allí el club va obtindre uns bons resultats.

Durant la Copa del Rei, en categoria femenina les nostres xiques van aconseguir acabar en la posició número 20, amb un equip format per: Carmen Naturil, Idoia Álvarez, Ana Martínez i Eli Ros, i els xics en la posició número 29, comptant en les seues files amb: Alberto Pamblanco, Vicente Pamblanco, Xavi Munera, Nacho Rodríguez, Daniel Alabadi i Fernando Fenollosa.

L'endemà, en el Campionat d'Espanya d'acuatlón, els dos equips tant xiques com xics, van aconseguir acabar en la posició número 20 per equips. Ressaltar els podiums de Carmen Naturil tercera en 20/24 i Idoia Álvarez segona en 40/44, també el lloc número 34 de Vicente Pamblanco en elit.

A les dos setmanes, el club va viatjar a l'altra punta de la península del verd i fresquet de Ferrol per a arribar al calor del Pulpí a Almeria, on enguany es va disputar la Lliga de clubs nacional on el club tant en categoria femenina com masculina competia en la lliga de promoció.

La competició es disputava davall la distància sprint, i on l'important era la posició en què cada membre el club entrava en la línia de meta, ja que segons la posició s'atorgaven uns punts al club.

Les xiques arribaven representades amb huit membres, ja que no van poder arribar al màxim de deu que permet la prova (a veure si a l'any que ve més xiques del club s'animen a vindre). Els xics arribaven amb l'equip complet, deu participants.

Després d'unes carreres molt renyides, l'equip femení va acabar en la quinta posició i es va quedar a un pas de pujar de categoria ja que eren tres els equips que pujaven i la classificació entre els primers equips va estar molt igualada. Destacar l'actuació de Carmen Naturil que va creuar la línia de meta  en la quarta posició.

Els xics, per la seua banda, van aconseguir col·locar a l'equip en sexta posició ja que la categoria masculina esta molt igualada i cada lloc són uns punts molt valuosos. Destacar Alberto Pamblanco que va acabar en la posició número 12 i a Vicente Pamblanco que va guanyar la carrera, encara que açò no va ser prou perquè l'equip aconseguira l'ascens.

A l'acabar estes competicions el club es col·loca en la posició número 16 del rànquing nacional de clubs i obté així una posició històrica, que esperen millorar en les pròximes competicions.

Informa: Tripuçol

531-Tripuol_asciende_raking-3


05 Agost 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres