El Poliesportiu municipal no descansa a l'estiu i pren forces per a la nova temporada de les escoles esportives

El Poliesportiu municipal no descansa a l'estiu i pren forces per a la nova temporada de les escoles esportives

El Poliesportiu municipal ha posat en marxa cursos de natació intensius durant el mes d'agost i enllaçarà amb el començament de la nova temporada, ja que el 12 de setembre obri les seues inscripcions per a les escoles esportives municipals. No obstant, recordar que abans se celebren els trofeus esportius de festes i la Volta a Peu.

A pesar que agost siga el mes de vacances per excel·lència, el Poliesportiu municipal no es pren un descans i, després de l'èxit dels cursos de natació realitzats durant el mes de juliol, torna a obrir les portes de la piscina i ha  posat en marxa cursos intensius de natació per a xiquets i adults a l'agost.

Estos cursos van començar el dilluns 1 d'agost i es realitzen de dilluns a divendres. L'horari per a xiquets és pels matins de 10 a 10.45 hores i per a adults de 20 a 20.45 hores. Encara que la inscripció ja està tancada i els cursos han començat, si encara t'interessa pots preguntar en la piscina municipal.

De cara a la nova temporada, 835 alumnes de 1.300 han reservat plaça per a les escoles esportives municipals, aproximadament un 56%. El 12 de setembre s'obri la inscripció per a nous alumnes i també per a aquells despistats als que se'ls va passar el termini i encara no tenen feta la seua reserva.

Pel que fa a l'escola de tenis, el dia 1 de setembre s'obri la preinscripció i posteriorment es realitzarà la prova de nivell.

D'altra banda, es recorda que la piscina municipal romandrà tancada de l'1 al 12 de setembre per a fer el canvi d'estiu a hivern.

Fernando García, tècnic d'esports, anima a la gent a apuntar-se a les escoles esportives municipals i recorda que “abans estan els trofeus esportius de tenis i frontenis i també petanca que se celebren en festes, la inscripció està oberta de l'1 al 19 d'agost. Sense oblidar la Volta a peu el dia 2 de setembre on tots els ciutadans poden participar prèvia inscripció fins al 31 d'agost.

Informa: Lucía García

525-novedades_polideportivo-5

 

02 Agost 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres