La Unió Esportiva Puçol es renova per a la pròxima lliga amb el canvi de president i la millora de les seues instal•lacions

La Unió Esportiva Puçol es renova per a la pròxima lliga amb el canvi de president i la millora de les seues instal•lacions

Canvis en la junta directiva després de 25 anys i reestructuració de les instal·lacions són algunes de les novetats que porta la nova temporada de la U.D. Puçol. El club junt amb la regidoria d'esports impulsen un nou projecte que, amb la pretemporada, ja ha començat. Una altra de les sorpreses és que per a la nova temporada es becarà a 14 xiquets de Puçol.

La Unió Esportiva Puçol ja ha iniciat la pretemporada i ja calfa motors per a la pròxima lliga. Junt amb ella es presenten una sèrie de novetats que afecten la junta directiva, però també a la millora d'algunes de les instal·lacions del club.

D'una banda, Pascual Orero, després de 25 anys de presidència del club, ha passat el relleu a Vicente Bosch, el qual es proclama l'actual president de la U.D. Puçol. No obstant, no és l'únic que ha canviat en la junta, ja que en general la directiva s'ha renovat, encara que alguns de què ja estaven es mantenen en els seus llocs.

D'altra banda, la regidoria d'esports i la junta directiva han mamprés per a la nova temporada un projecte en què es milloraran i adequaran algunes de les instal·lacions del club perquè estiguen millors aprofitades. Estos canvis impliquen la reforma d'un dels dos vestidors grans, ja que un ja va ser reformat anteriorment; la reordenació dels diferents despatxos i la gradual reestructuració del gimnàs, que fins ara estava inutilitzat.

Durant l'obertura de la pretemporada, Vicente Bosch va explicar als jugadors que “els que formem la junta directiva estem bolcats plenament en el Puçol i per la nostra part ja està tot fet” a més va deixar clar que “el canvi implica una nova dinàmica i forma de treball”. Després va demanar als jugadors “serietat i ganes de treballar, perquè vosaltres ja sabeu com treballe jo”.

D'altra banda, el nou entrenador, David Sanz, el qual porta darrere una experiència de cinc anys, intentarà traure el millor dels seus jugadors i va dir que les seues aspiracions com nou míster són “tornar el Puçol a tercera divisió i posaré tot el meu interés a treballar de valent perquè açò ocórrega”.

Vicente també va deixar clar que “l'objectiu és que tots els entrenadores del club siguen titulats, perquè en el futur serà una exigència de la federació i volem avançar-nos a això”. Va mostrar el seu agraïment a l'Ajuntament que “s'ha bolcat i ha mostrat molt d'interés en el projecte que està previst”.

Pel que fa al consistori, Rosa Portalés, la regidora d'esports, va mostrar el seu suport a este nou projecte dient que “estem molt contents amb tots els canvis que impliquen una millora dins del club i esperem que el projecte seguisca avant amb èxit, fent de la U.D. Puçol un club de nivell, cada dia millor i més gran”.

Com a novetat, la regidoria d'esports avança que per a la nova temporada es becarà a 14 xiquets de Puçol.

Informa: Lucía García

488-instalaciones_nueva_directiva_ud_pucol-2

 

30 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres