Opinió del Partit Popular del ple del mes de juny: "Un estalvi important per al poble”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PP sobre el ple del mes de juny, titulat “Un estalvi important per al poble”.

El nou equip de govern del Partit Popular ha sigut coherent amb el seu programa electoral i la primera mesura que ha adoptat ha sigut la rebaixa dels sous dels polítics i la supressió del nombre d'assessors i de les seues retribucions.

Des del Partit Popular ens agradaria explicar que, seguint un criteri coherent amb tot el que vam plantejar durant la campanya electoral, en la que vam establir que el nostre eslògan de campanya seria fer més i millor amb menys i l'austeritat com a principi de funcionament, la primera mesura que ha pres el nou govern municipal ha sigut la rebaixa, d'un 7% del sou dels polítics, passant d'un gasto en sous de 208.400 € a un de 193.200 €.

Quant a la rebaixa del nombre d'assessors i de les seues retribucions, ha sigut d'un 65% menys que en l'anterior legislatura.

A hores d'ara, els partits polítics tindran únicament un assessor amb una jornada setmanal de 5 hores i una retribució simbòlica de 180 € bruts/mes.

Amb estes mesures el nou equip de govern estalviarà entre sous de polítics i personal de confiança la quantitat de 91.600 €.

El Partit Popular no entén com el PSOE i Iniciativa voten en contra d'estes mesures d'estalvi; poden fer la demagògia que vullguen, però els nombres són nombres i no entenen de política; així reiterem que l'estalvi serà important i beneficiós per al vaig poblar.

Ens pareix trist que des de l'esquerra anomenada “progressista” no entenguen que en situacions de crisi com la que estem vivint s'han de prendre mesures d'ajust, i no pensar únicament en nosaltres mateixos, i més quan són ells els que han estat governant fins fa molt poc i coneixen l'estat de les arques municipals.

Una opinió del Grup municipal del Partit Popular


14 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres