Opinió del PSOE del ple del mes de juny: “Mal comencem, senyora alcaldessa!”

Opinió del PSOE del ple del mes de juny: “Mal comencem, senyora alcaldessa!”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE sobre el ple del mes de juny, titulat “Mal comencem, senyora alcaldessa!”.

Segurament els votants del PP estaven esperant amb entusiasme el debut del seu equip de govern en el primer ple que començaven a donar els seus primers passos i què va ocórrer el dia 28 de juny? DECEPCIÓ TOTAL. Incompliment del seu programa electoral. Sí, sí, d'eixe programa amb el qual van aconseguir enganyar els seus votants i prometre'ls coses que NO SÓN CAPAÇOS DE COMPLIR. Un fracàs gens començar.

Però analitzem fil per randa el més sucós del ple amb què van començar el seu camí:

ELS SOUS DE L'EQUIP DE GOVERN: recorden que van prometre una important rebaixa respecte a l'equip anterior? RES DE RES. La senyora alcaldessa s'ha assignat 3000 € al mes. Tenint en compte que el seu sou com a administrativa en la Cooperativa era substancialment inferior, resulta que ix molt, però que molt beneficiada amb este NEGOCI POLÍTIC. Però això no és tot. Alguns regidors del PP S'HAN APUJAT EL SOU respecte als anteriors, i la resta s'ha quedat pràcticament igual. Esta és la rebaixa de fins al 10%? Mal comencem, senyora alcaldessa! Pitjor del que pensàvem donat la seua ostentació de contenció en el gasto. Però seguim…

LA DEMAGÒGICA REDUCCIÓ DEL NOMBRE D'ASSESSORS: Seria convenient recordar que va ser el PP qui va introduir en 2004 assessors en este ajuntament; a pesar de la crisi, durant els dos últims anys no van ser capaços de renunciar als seus, ni per descomptat als seus sous; és més, van arribar a exigir fins a quatre. En este moment ja no els interessa esta estratègia, perquè els seus antics assessors fins fa uns dies en l'oposició ja estan col·locats com a regidors i per tant amb un sou substancialment superior. Sense escrúpols. Continuen agranant per a la seua pròpia casa...

No obstant això, els socialistes ens alegrem de l'estalvi que va suposar per a l'ajuntament la reducció d'assessors.

L'ASSIGNACIÓ DE REPRESENTANTS EN ÒRGANS EXTERNS AL MUNICIPI. El súmmum! Resulta que ací el sentit democràtic de l'actual govern resulta inexistent. Sí, sí, han llegit bé i és fàcil d'entendre perquè ha sigut confirmat pel representant del BLOC: a ell –i només a ell- li van oferir una d'eixes representacions que tenien reservades per al PP i ho van ocultar a la resta dels grups de l'oposició. Per què? On està la pluralitat en la representació de tots els partits? Com menys, este gest resulta prou SOSPITÓS.

SILENCI TOTAL quant al Pacte PP-Pavalur-CCD. El poble continua esperant les condicions en què estos partits van acordar la governabilitat.

Primer ple que el PP destapa obertament els enganys de què s'ha servit per a guanyar les eleccions municipals, encara que tots sabem per què les han guanyat: “a bon entenedor…”.

I una anècdota: s'han permés el luxe de canviar l'orde en el torn d'intervencions perquè sí, sense consultar, ni tan sols informar l'oposició; ells van imposar l'orde d'intervencions fins a la data i ara ho canvien al seu lliure albir, perquè la qüestió democràtica els importa prou poc.

MAL COMENCEM, SENYORA ALCALDESSA!!!

Una opinió del Grup Socialista Municipal

 

14 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres