El concurs de fotografia taurina potència la participació ampliant fronteres

El concurs de fotografia taurina potència la participació ampliant fronteres

La sèptima edició del concurs de fotografia taurina inclourà novetats respecte a les categories, premis i exposició. Es podran presentar fotografies de festejos taurins a Puçol, però també de la resta del món. Hi haurà un premi per votació popular i els guanyadors exposaran les seues obres a França.

Enguany se celebra la sèptima edició del Concurs de fotografia taurina Vila de Puçol que, com sempre, està obert a totes les persones que estiguen interessades en el tema i vullguen participar. En esta edició trobem algunes novetats pel que fa a les categories i als premis que ja va arreplegar el Consell Assessor Taurí en la passada edició. Però també s'inclouen canvis en l'exposició de les obres seleccionades.

Quant a les categories, s'han creat dos diferents amb els seus respectius premis. D'una banda la categoria A, on totes les fotografies presentades deuran obligatòriament tractar la festa dels bous en la Vila de Puçol durant 2011. I d'altra banda, una categoria B dirigida a potenciar la participació de la resta d'aficionats de fora de Puçol, on el tema principal és la festa dels bous en qualsevol part de la resta del món. Pel que fa als premis, hi haurà un únic guardó en cada categoria: dotat cada un amb 400 euros.

Una altra de les novetats és que s'atorgarà un premi del públic, triat per votació popular el primer dia de l'exposició. Açò ja es va fer en la passada edició del concurs, no obstant això, es va introduir sense constar en les bases i va ser durant l'exposició d'originals en el Sindicat Agrícola. La intenció és implicar el públic que ja participa, però també animar als que encara no ho fan.

Finalment, tots els treballs seleccionats pel jurat formaran part d'una exposició organitzada per l'ajuntament durant el mes de gener. No obstant això, com a novetat per al 2012, gràcies al recent viatge d'agermanament realitzat el passat mes de juny, els treballs seleccionats també s'exposaran en el poble francés de Noisiel en la segona quinzena de febrer i principis de març, ampliant així les fronteres i donant a conéixer les obres finalistes més enllà de Puçol.

Obert a la participació de tots els països i mostrant les millors obres a França, definitivament el concurs de foto taurina enguany aconseguix la internacionalitat.

Informa: Lucía García

logo_pdf Bases del VII Concurs de foto taurina Vila de Puçol

381-premio_la_camara_estuvo_alli

 

13 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres