Campus de futbol sala i altres esports durant el mes de juliol

Campus de futbol sala i altres esports durant el mes de juliol

Este estiu, xiquets de sis a catorze anys es divertiran fent esport en el campus que ha organitzat el Club de Futbol Sala Puçol. L'esport principal serà futbol sala, però també es practicarà pàdel, atletisme, frontó i futbol. L'última setmana el club organitzarà una xicoteta olimpíada d'atletisme per als alumnes.

Durant el mes de juliol, el Club de Futbol Sala Puçol ha organitzat un campus en el poliesportiu per a jóvens de sis a catorze anys. El campus s'organitza en un quadrant de set grups amb un monitor assignat per a cada u. De tal manera que tots els grups passaran per tots els esports.

Les activitats principals a banda de futbol sala —que es practica almenys tres vegades per setmana— són: pàdel, atletisme, frontó i futbol. La rutina diària dels alumnes és realitzar dos activitats de 09:00 a 11:00 hores, posteriorment mitja hora per a l'esmorzar i d'11:30 a 13:00 hores un bany en la piscina municipal.

L'última setmana s'organitzarà una xicoteta olimpíada d'atletisme amb carreres de relleus, salt de longitud i salt d'altura. Rubén Molero, un dels monitors del campus, diu que “es pretén donar a conéixer el futbol sala i entretindre els xiquets durant l'estiu, així com incrementar el nombre d'alumnes en el club de cara a futur”.

Informa: Lucía García

475-campus_futbol_sala-2


11 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres