Quatre atletes de Puçol classificats en el campionat autonòmic infantil i cadet

Quatre atletes de Puçol classificats en el campionat autonòmic infantil i cadet

Quatre atletes alumnes de l'escola municipal d'atletisme de Puçol es classifiquen en el campionat autonòmic infantil i cadet. El tancament de la temporada supera les expectatives i sorprén pels magnífics resultats obtinguts.

En infantils, Víctor Mestre va acabar amb plaça de finalista en octava posició en 500 metres llisos millorant la seua marca amb 1'27”. María Jesús Miguel Puchol, medalla d'or en pes, amb 8 metres 58 centímetres, i plata en 89 metres tanques, amb 14”40. En categoria cadet, Selena Ponce va acabar en quarta posició en 300 metres tanques i en octava en 100 metres tanques. Selena va quedar prop de la mínima per al campionat d'Espanya.

Elia Martínez Piquer va ser or en 600 metres llisos amb 1'40” i quarta en 300 metres llisos. Ella ja tenia fa jornades la mínima per al campionat d'Espanya cadet a celebrar a Castelló i, a més, amb esta gran marca ha aconseguit estar en la selecció valenciana d'atletisme en la prova de 600 metres i en el relleu 4x300 metres.

Elia Martínez acudirà al campionat d'Espanya que a Valladolid, organitzat pel Consell Superior d'Esports. Jacinto Gonzálvez, professor de l'escola municipal d'atletisme, assegura que “el tancament de temporada està sent increïble quant a resultats, superant amb escreix els objectius”.

430-selena-elia

fotos_noticia

 

07 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres