L'Escola d'Estiu, un lloc on aprendre, divertir-se i estar en contacte amb la naturalesa

L'Escola d'Estiu, un lloc on aprendre, divertir-se i estar en contacte amb la naturalesa

El dilluns 4 de juliol s'inaugurava l'Escola d'Estiu en el col·legi La Milotxa. Durant tot el mes permetrà que els seus alumnes aprenguen i es divertisquen en contacte amb la naturalesa. Així mateix oferirà als pares un espai educatiu i lúdic on deixar-los en hores de treball.

L'acte inaugural ho ha iniciat Laura Checa, directora de l'escola, donant la benvinguda a tots els pares i xiquets allí presents. En l'acte ha participat Eloísa Rosa, regidora de benestar social, qui ha dit que “la finalitat és que els xiquets aprenguen jugant”. També ha estat present l'alcaldessa, Merche Sanchis, mostrant el seu suport al projecte i avançant que s'han preparat “moltes activitats lúdiques i jocs perquè els xiquets disfruten de l'estiu”.

Com tots els estius l'Escola d'Estiu obri les seues portes durant el mes de juliol a tots els xiquets veïns de Puçol. Enguany l'escola compta amb 280 alumnes d'educació infantil i primària repartits entre els col·legis públics La Milotxa i Lluís Vives, respectivament. Com a novetat, els alumnes de primer de primària estaran en el col·legi Lluís Vives.

Al seu torn, un equip format per 35 monitors i coordinadors, entre professionals i gent de pràctiques, s'encarregarà de formar i proporcionar activitats lúdiques als més jóvens així com també oferir als pares un espai educatiu on deixar els seus fills durant les seues hores de treball.

Dins de la programació de l'escola podem trobar moltes activitats, com a eixides i excursions a la platja o a parcs aquàtics. Els xiquets comptaran amb piscines dins del col·legi on refrescar-se, jugant en l'aigua, tallers, cine, teatre i inclús ludoteca.

La finalitat d'esta programació està orientada cap a un aprenentatge lliure on els xiquets puguen aprendre al mateix temps que es divertixen. Així com també pretén fomentar el contacte dels xiquets amb la naturalesa el major temps possible.

Informa: Lucía García

460-inauguracion-1

 

05 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres