L'onzena promoció de Caxton College va ser apadrinada pel doctor José Mir Pallardó

L'onzena promoció de Caxton College va ser apadrinada pel doctor José Mir Pallardó

S'ha celebrat l'Acte de Despedida de la 11a promoció que ha finalitzat els seus estudis en Caxton College. La promoció va comptar amb un padrí d'excepció, Dr. José Mir Pallardó, cirurgià especialitzat en trasplantes hepàtics. Va ser un dels actes més esperats de l'any i va reunir en la sala Myrtus de Puçol a més de 500 persones entre pares, familiars, professors, amics i personalitats de la vida política i social.

El padrí d'esta onzena promoció, el Dr. José Mir Pallardó, va pronunciar un emotiu discurs ple de paraules d'afecte i d'ànim per als seus 74 fillols, així com de magnífics consells per a la seua vida futura.

L'acte també va comptar amb la presència de Merche Sanchis, alcaldessa de Puçol, qui, en representació del consistori, va dedicar unes paraules als estudiants i al centre.

Esta promoció la formen 74 xics i xiques, tots amb grans aspiracions per al seu ja pròxim futur universitari. Entre els graduats hi ha alumnes de diversos països, com Albània, Regne Unit, Bielorússia, Estats Units, etc. La presència d'estos jóvens reflectix la forta vocació que té el col·legi per acostar diferents llengües i cultures a fi que s'enriquisca la formació dels seus alumnes. Els graduats han superat amb èxit els seus estudis i han demostrat el seu gran tenacitat i capacitat de sacrifici.

Així mateix, i en representació de tots els pares i mares d'alumnes, María Jesús Cassals va agrair la gran dedicació del col·legi per educar els seus fills no sols en l'àmbit acadèmic sinó també en el personal.

Un any més l'acte va aconseguir el seu objectiu: ser un bonic i emotiu record per a aquells alumnes que tanquen la seua etapa escolar.

Informa: Caxton College

466-graduacion_caxton-2

 

05 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres