Setmana taurina (3): el diumenge 19 va decebre Germán Vidal, van complir La Espuela i Machancoses

Setmana taurina (3): el diumenge 19 va decebre Germán Vidal, van complir La Espuela i Machancoses

El nostre habitual cronista taurí continua el seu minuciós repàs a la Setmana Taurina, amb cròniques de cada una de les sessions vespertines i nocturnes. En este tercer article, un bon repàs a Germán Vidal (a la vesprada) i les ramaderies de La Espuela i Fernando Machancoses (a la nit).

La ramaderia de Germán Vidal, de Cabanes (Castelló), és una de què estan integrades dins de l'elit de ramaderies de la Comunitat Valenciana. Per tal motiu, sempre s'espera més del que oferixen en les seues actuacions.

Açò és, almenys, el que va ocórrer en la vesprada del diumenge 19 de juny amb esta ramaderia castellonenca.

No es pot dir el mateix de la seua presentació, ja que Garbosa, Yegüera, Castilla, Escopeta, Artista, Tormenta, el jònec Vicario i el bou Doceno van estar excel·lentment presentats, però no van arribar al nivell exigit a una ramaderia del prestigi de Germán Vidal.

Eixa vesprada els movedores van ser Fòrum, de Cheste, i Glandu, de Puçol.

La primera part de l'espectacle nocturn la van protagonitzar les caps de la ramaderia La Espuela, de l'Alcora (Castelló), amb les vaques Polaca, Cardenilla (molt aplaudida al final de la seua actuació), Cachiporra i Bailarina, el jònec Polaca (també molt ovacionat al ser retirat), el bou en puntes Caracol i el bou Guerrero, este patrocinat per la penya El pitjor de cada casa i embolat per la quadrilla d'Alboraia, Emboladors de l'Horta Nord.

La ramaderia de Cheste, Fernando Machancoses, va participar en la segona part de l'espectacle nocturn amb tres animals de reconeguda categoria, que, per cert, no es va poder apreciar al complet, perquè les seues participacions van ser curtes, a l'estar molt avançat l'horari nocturn.

Únicament el bou embolat va dilatar un poc més la seua actuació. Este bou, que va ser el guanyador del concurs de jònecs en la passada edició de la Setmana Taurina, atén al nom de Vinatero i va ser embolat i patrocinat pels mateixos equips que l'anterior (El pitjor de cada casa i Emboladors de l'Horta Nord).

Destacar les bones actuacions, tant de Vinatero com del bou capó Carasol i la vaca Alegria.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

434-german_vidal-javi-2

 

03 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres