Club Futbol Sala Puçol: Un any més o un menys?

Club Futbol Sala Puçol: Un any més o un menys?

Ha arribat el final de la temporada 2010-2011 i la veritat és que, potser esportivament, podria haver tingut un millor final aconseguint cotes més altes en la competició copera, per descomptat a nivell humà, competitiu i de club, el final no hauria pogut ser millor.

És increïble els moments que s'han viscut esta temporada i, sobretot, al final de la mateixa i com s'han anat despertant sensacions i actituds en la majoria dels jugadors fins ara desconegudes. Estes actituds no cauen en sac foradat i es reflectixen, entre altres llocs, en la grada, és increïble com l'afició de Puçol és capaç de desplaçar-se fins a Segorbe per a animar a l'equip, cosa que jo mai havia viscut fins a la data en este club.

Gran part de culpa la tenen els jugadors, però també el principal grup d'aficionades, compost per Lorena, Ana, Celia, Irene i Carla, que han assentat els precedents per a despertar l'interés de altres aficionats que ens seguixen des de la grada.

Sense menysprear el treball realitzat en anys anteriors, el Futbol Sala Puçol ha anat creixent molt des de fa quatre anys que ho conec, fruit de la dedicació de la gent jove i il·lusionada, que invertix moltes hores en l'educació personal i esportiva de la joventut.

Crec que el Futbol Sala Puçol deu estar orgullós del planter de jugadors i entrenadors que està formant i de la dinàmica de creixement que s'ha instal·lat des de fa uns anys. Jugadors amb qualitat tècnica i tàctica, capaços d'entrenar i jugar en categories superiors i estar al millor nivell, i que, si no ara, en uns anys estes llavors fructificaran en grans jugadors.

L'esport, com moltes altres coses, és cíclic i funciona per “remeses”: quants equips coneixem que han arribat a competicions europees que han disputat inclús finals i que ara no sabem ni tan sols que existixen. Com comentava, estes remeses, s'alimenten des de la base fins al més veterà, però sobretot es nodrixen de la imatge que un equip sènior puga transmetre a equips de categories inferiors, que els servisca com a espill on voler mirar-se i que els anime a continuar disfrutant de l'esport.

Este és un d'eixos moments per al Futbol Sala Puçol, per això este hauria de ser un any menys per a aconseguir cotes més altes a nivell esportiu, aprofitant infraestructures, sempre millorables, i, sobretot, remeses de gent amb ganes capaces de transmetre i motivar-se entre si, ja que seria una llàstima tindre desperdiciar el treball que s'està duent a terme.

És difícil que les sensacions amb les acaba un any es transmeten al començament del següent, estic segur que si preguntats a tots els jugadors, tots tindrien ganes que la nova lliga començara el mes que ve i no d'ací a quatre mesos.

Però és bo descansar per a trobar a faltar les coses i que nasca de nou la il·lusió, pense que la pròxima temporada és un bon moment per a començar a arreplegar fruits, l'esport no són matemàtiques, però sí que lluita, entrega i dedicació… i la resta ve a soles.

Així que hem de ser capaços millorar, de crear il·lusió per a la pròxima temporada i, sobretot, de transmetre-la perquè tots els partits de lliga siguen amb l'ambient de l'últim partit de lliga i copa, que l'últim partit no siga per a salvar la categoria sinó per a ascendir una superior.

Així que gràcies a tots: gràcies jugadors, gràcies president, gràcies delegat, gràcies capitans, gràcies xiques, gràcies juvenils, gràcies afició i gràcies a Rubén Molero per fer eixe treball que algú ha de fer i que esperem que continues realitzant.

A per la temporada 2011-2012!!

Informa: Pablo Falcó
Club Futbol Sala Puçol
www.futbolsalapuzol.com

396-futbol_sala_infantil_a-2


07 Juny 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres