Puçol es cita el 3 de juny amb les millors veus en el festival comarcal de cors

Puçol es cita el 3 de juny amb les millors veus en el festival comarcal de cors

Després de celebrar el concert comarcal de bandes i orquestres, Puçol disfrutarà el divendres 3 de juny de las millors veus de l'Horta Nord en el festival comarcal de cors. A més, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília ja té llest la fi de curs de les seues escoles de música i treballa perquè el concert de Sant Joan siga tot un èxit.

El divendres 3 de juny, a partir de les 23:00 hores, el saló d'actes de la Casa de Cultura  de Puçol acollirà el festival comarcal de cors de l'Horta Nord, una oportunitat única per a disfrutar de les millors veus de la comarca. En el concert participaran dos cors, el del Centre Musical i Instructiu (CMI) Santa Cecília de Puçol i el Julio Ribelles de la Societat Musical Santa Maria del Puig.

José Sancho, president del CMI Santa Cecília, explica que “en principi el concert s'anava a celebrar el divendres 13 de maig, però el vam haver d'ajornar ja que els nostres veïns del Puig no podien assistir. Així que el vam posposar al divendres 3 de juny. L'hem programat a la nit perquè la gent que vaja a la inauguració de la fira Puçol DeMostra també puga assistir al concert i disfrutar de les millors veus de la comarca. Està tot el món convidat”.

A més del festival comarcal de cors de l'Horta Nord, Puçol ha celebrat també enguany el festival de bandes i el d'orquestres de la comarca, amb el que en 2011 el nostre poble s'ha convertit en la capital musical de l'Horta Nord. Una capitalitat que finalitza este mes de juny, encara que no per això la música deixarà de sonar a Puçol.

Este mateix mes de juny el CMI Santa Cecília, a més del concert de Sant Joan, celebra també el seu cap de setmana musical i la fi de curs de les seues escoles de música. Els actes començaran el divendres 17 i finalitzaran dimecres 22 de juny. José Sancho comenta que “enguany tenim com a novetats el recital de piano, en el que participaran una soprano, un clarinet i l'orquestra; també les actuacions del cor i del grup de percussió No passa res; i per primera vegada un concert a càrrec dels professors de les escoles del CMI Santa Cecília i un altre en la residència que farà la banda juvenil”.

A més, com en edicions anteriors, la programació inclou el concurs de jóvens intèrprets, el recital de final de carrera i la fi de curs de les escoles municipals amb l'actuació del cor infantil, l'orquestreta i la banda juvenil. “Un programa d'actes i concerts de categoria”, afirma el president del CMI Santa Cecília.

Informa: Miguel Crespo

 

02 Juny 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres