José Vicente Martí: “deixa't sorprendre amb l'àmplia oferta de Puçol, el teu centre comercial”

José Vicente Martí: “deixa't sorprendre amb l'àmplia oferta de Puçol, el teu centre comercial”

L'alcalde de Puçol, José Vicente Martí, reflexiona sobre el paper de Puçol DeMostra, la fira industrial i comercial de la població que servix tant d'aparador al comerç local com de servici als veïns, als que invita a participar en esta quarta edició.

La quarta edició de la fira industrial i comercial Puçol DeMostra és una consolidació, una demostració i una sorpresa.

És una consolidació de l'aparador que suposa per a la nostra població comprovar la diversitat d'empreses que hi ha en el nostre municipi. Una diversitat que ens permet fer front a eixa globalització amb l'afany de pertànyer a l'Europa unida, però també amb el sabor únic que ens oferix el comerç tradicional, pròxim, professional, el el nostre. Un comerç que ens oferix un producte i un servici de qualitat, capaç de competir en qualsevol entorn.

És també una demostració de l'esforç que està realitzant la nostra xicoteta i mitjana empresa per a enfrontar-se a la crisi amb la cara ben alta, buscant l'avantatge del producte artesanal, manufacturat, realitzat amb carícia. Un esforç que també es manifesta en la seua capacitat d'associar-se per a fomentar la cooperació, la cohesió i la integració empresarial, per mitjà de l'intercanvi d'experiències i la potenciació del consum local a través d'esdeveniments com la pròpia fira, que servix per a recordar als nostres veïns que a vegades el millor també pot ser el que tenim més prop.

És, en fi, una sorpresa perquè cada any és capaç d'oferir-nos noves idees, noves apostes pel el nostre. Per la fira han passat desfilades de moda, tancaments taurins infantils, exhibicions de cotxes i carruatges de totes les èpoques, monòlegs, sortejos i, per descomptat, els productes i servicis que dotzenes d'empreses locals poden oferir-nos.

I enguany és capaç de sorprendre'ns amb una cosa absolutament nova, fruit de la col·laboració d'ACEP (l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Puçol) i l'Agrupació de Penyes (un col·lectiu que any rere any demostra que els jóvens no són només el futur, també el present), perquè la gran aposta d'este quart any de vida de Puçol DeMostra és La ruta de la tapa: quaranta bars i restaurants col·laboren per a oferir en les festes una fórmula que ens anime a eixir de casa, a viure la festa per dins i sent tots protagonistes… i a un preu molt competitiu.

La ruta de la tapa, una brillant idea que ve a demostrar que amb imaginació i esforç entre tots podem eixir de la crisi i, a més, fer-ho d'una forma solidària, compartint amb els nostres veïns les seues inquietuds, les seues idees, les seues propostes: vivint les festes junts.

La meua felicitació sincera als expositors per participar en la fira per a donar a conéixer els seus productes, a ACEP pel seu permanent esforç per cohesionar el comerç local i a les penyes per continuar aportant idees que facen de Puçol, el nostre poble, el poble de tots.

Ja només em queda animar als nostres veïns a acostar-se a la plaça del País Valencià i al passeig de la Constitució, a veure, a degustar, a disfrutar de tot el que les nostres empreses poden oferir-nos. Segur que en més d'una ocasió tots nosaltres anem a sorprendre'ns amb el que tenim ací, a Puçol, el teu centre comercial.

José Vicente,
El vostre alcalde.

logo_pdf Programa complet de la fira Puçol DeMostra 2011

341-feria_pasado_anyo

 

01 Juny 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres