Més de 400 xiquets participen en el II Torneig Caxton Cup de Futbol 7

Més de 400 xiquets participen en el II Torneig Caxton Cup de Futbol 7

Després de l'èxit de la primera edició, la Caxton Cup torna amb la participació d'equips de primera línia com el València i el Llevant, a més de clubs de tota la província. En la jornada inaugural el Caxton College es va proclamar campió aleví, però el que realment importa és “inculcar els valors de l'esport als xiquets”.

Des del dissabte 21 de maig fins al pròxim dissabte 18 de juny el Caxton College celebra la segona edició del seu campionat de futbol 7, la Caxton Cup. En este torneig participen 35 equips de querubins, prebenjamins, benjamins i alevins de diferents clubs de la província de València, com per exemple el València, el Llevant, el Puçol, el Ciutat de València, el Serrans, el Burjassot... i com no també Caxton College. En total, quasi 450 xavals d'entre 5 i 12 anys d'edat.

Des del Caxton College expliquen que “el primer any va ser un èxit de participació i públic. A més vam comptar entre els equips al València, que enguany ha sigut el primer equip a confirmar la seua participació. A més en esta edició també s'ha sumat el Llevant. La nostra idea és que cada any s'apunte un nou equip de primera línia”.

En la jornada inaugural, celebrada el dissabte 21 de maig, es va disputar el torneig aleví, en el que es va imposar el Caxton College després de derrotar, entre altres, al València i al Llevant. El dissabte 28 de maig competiran els prebenjamins de la línia B i els benjamins. I durant els primers caps de setmana de juny seran els querubins i els prebenjamins de primer i segon any els que boten a la gespa del Caxton College.

Des de l'organització destaquen que “este torneig, que compta amb la col·laboració de Kelme, Rasan, Coca-Cola i el Banc de València, és una iniciativa de Caxton College per a inculcar els valors de l'esport als xiquets”.

I és que, a més de la Caxton Cup, este centre educatiu de Puçol celebra i programa cada curs múltiples activitats esportives. Per exemple, esta primavera l'equip de futbol anglés de l'Arsenal va organitzar en les instal·lacions del Caxton College la seua escola de futbol, en la que van participar tant alumnes del propi Caxton College com d'altres col·legis de València, que van deprendre els mètodes britànics d'entrenament. I este estiu, els amants de l'esport rei tindran l'oportunitat de millorar la seua tècnica i el seu anglés gràcies al II Campus de Futbol del Caxton College. T'apuntes?

Informa: Miguel Crespo

 

29 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres