Els encanta tocar la pilota i este estiu aprendran a fer-lo amb estil

Els encanta tocar la pilota i este estiu aprendran a fer-lo amb estil

El Club Futbol Sala Puçol està d'enhorabona: els seus xics no sols han salvat la categoria, sinó que han contagiat el furor pel tiqui-taca a les xiques i la pròxima temporada hi haurà equips federats en totes les categories. Per a preparar-se, han organitzat al juliol un campus en què combinaran el futbol sala amb l'atletisme, el pàdel i la piscina.

Rubén Molero, Toni García, Carlos Alonso i Alfredo Fernández són jugadors del Club Futbol Sala Puçol. Jóvens, però àmpliament preparats. Per això l'estiu passat van prendre les regnes del club: ja no sols juguen, ara també organitzen els viatges, ajusten calendaris, entrenen als més xicotets i, com a colofó, este estiu prepararan el primer campus de futbol sala que es realitza a Puçol.

Fa dos anys vam estar en un campus a Jérica. Va ser una experiència extraordinària, que va motivar tant els xavals com a nosaltres, els jugadors del primer equip. Però és car i ara com ara no tots els pares s'ho poden permetre”, recorda Rubén Molero, un d'eixos currantes en l'ombra a què algun dia caldrà fer un homenatge, perquè no sols juga i entrena, sinó que també realitza gestions i escriu les cròniques setmanals dels partits, perquè tots el xavals també tinguen la seua oportunitat de “eixir en la foto”.

Els artífexs de la salvació de la categoria en l'últim minut, acostumats a moure muntanyes, ho van tindre tindre clar: si els nostres no poden anar al campus, portem el campus als nostres. Un parell de gestions amb el tècnic d'esports Fernando García, diverses reunions amb els pares, el vistiplau de Manolo Piñol, regidor d'esports…  i el primer campus de futbol sala a Puçol ja és una realitat.

Del 4 al 29 de juliol, de dilluns a divendres, de 9'30 a 13 hores, els pares amb fills de 6 a 15 anys ja tenen una solució perquè els iaios puguen descansar: matricular els seus fills en el campus de futbol sala, on cada matí practicaran els més variats esports (això sí, començant sempre pel toc de pilota i el desmarcatge: l'estil és el primer), incloent una mini olimpíada final i, donades les dates estiuenques, amb sessió diària en la piscina municipal.

Apuntar-se és fàcil: només cal contactar amb qualsevol dels jugadors del club, ingressar una mòdica quota en la Caixa Popular i els pares poden continuar treballant tranquils, que els seus fills estaran ben atesos… d'això ja s'ocupa Bernardo Gimeno, alma mater del Club de Futbol Sala, junt amb el presi Ricardo, i coordinador de tots els projectes posats en marxa des que els jóvens van assumir la directiva del club el passat estiu.

Les inscripcions comencen el 1 de juny i el millor és donar-se pressa, perquè el club compta amb dotze equips, dels que cap ha perdut la categoria enguany, però per a la pròxima temporada esperen federar els benjamins i alevins, el que suposa un total de 140 jugadors, dels que 110 són xiquets que estan en l'escola. Quasi tots volen apuntar-se ja… i els seus papàs encantats de la decisió.

Per si de cas, un telèfon per a demanar informació i reservar plaça: 644 317 329. Per qui cal preguntar? Pel que marca estil en el club, Rubén Molero… qui si no.

344-cartel_campus-1

 

28 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres