La Universitat de València premia la web dels alumnes del Caxton College

La Universitat de València premia la web dels alumnes del Caxton College

Per segon any consecutiu els estudiants de secundària del Caxton College aconseguixen el primer premi de ConWeb, el concurs de disseny de webs de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers (ETSE). L'aposta de Caxton College per la tecnologia es veu recompensada amb este reconeixement de la Universitat de València als seus alumnes.

La Universitat de València va entregar els premis de la quinta edició de ConWeb, el concurs de disseny de pàgines web per a estudiants de centres d'ensenyança secundària de la Comunitat Valenciana.

El concurs està organitzat per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) i s'emmarca en les accions per a acostar als estudiants de secundària a les ensenyances i activitats exercides per la Universitat de València en l'àmbit de l'Enginyeria.

El primer premi va ser concedit a l'equip format pels alumnes de Caxton College Álvaro i Gonzalo López Huerta i Maxim Chubin, que van rebre el suport i ajuda del seu tutor Stephen Neville. Es dóna la circumstància que l'any passat Caxton College també va guanyar el primer premi d'este prestigi concurs.

En esta edició van participar més de 200 estudiants de tota la Comunitat Valenciana i el concurs va comptar amb la col·laboració de l'Associació de Professors d'Informàtica de la Comunitat Valenciana (APICV).

L'aposta de Caxton College per la tecnologia es veu recompensada amb este tipus de reconeixements als seus alumnes.

Informa: Miguel Crespo

 

24 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres