La VI Matinal Motera de la Falla Picaio prendrà els carrers de Puçol el pròxim 3 de juliol

La VI Matinal Motera de la Falla Picaio prendrà els carrers de Puçol el pròxim 3 de juliol

La Falla Picaio organitza el pròxim mes de juliol la seua VI Matinal Motera, una concentració que l'any passat va comptar amb més de 250 participants. L'objectiu és passar una jornada en bona companyia rodant pels carrers de Puçol i a més col·laborar amb els moters de Picaio, que treballen ja en els seus monuments fallers de l'any que ve.

Diumenge que ve 3 de juliol, la Falla Picaio celebra la seua VI Matinal Motera, una concentració en què estan convidats a participar tots els moters del poble i de la resta de València. Dóna el mateix el tipus de moto que tingues, l'única cosa que importa és que vulgues gaudir d'una jornada en bona companyia rodant pels carrers de Puçol.

Vicente Soriano, moter i faller de la Falla Picaio, explica que “enguany tenim programat començar la matinal amb un esmorzar popular en el casal de la falla, que està en el carrer Buenos Aires, i després realitzarem un recorregut pel poble i una visita a la platja, per a tornar de nou al casal”.

Després del recorregut amb moto per la localitat, la concentració continuarà en el carrer, al costat del local de la Falla Picaio, amb les dos grans novetats d'esta edició: una exhibició de truggies i buggies a càrrec del Club Puçol Radiocontrol i la carrera de Moto GP del Mundial de Motociclisme del gran premi de Mugello, que els participants en la concentració podran seguir en una pantalla gegant que s'instal·larà en el carrer.

Vicente comenta que “després d'unes primeres edicions en què per falta d'experiència nostra matinal motera no va funcionar molt bé, l'any passat la concentració va ser un èxit. Van vindre més de 250 moters i inclús vam haver d'anar al forn perquè ens vam quedar sense pa per als esmorzar. Enguany esperem repetir l'èxit de 2010”.  

Amb esta concentració, els moters de Picaio volen recaptar fons per al seu monument faller de l'any que ve. Com indica Vicente, “busquem la col·laboració de la gent i què millor forma que apostant per una activitat que no fan les altres comissions. En este món, quan algú organitza un esdeveniment com este, la resta de falles no el copia ni el repetix. Així que es tracta d'innovar per a sorprendre la gent amb coses que només fas tu i així que col·laboren amb la falla”. 

Si vols participar en la VI Matinal Motera de la Falla Picaio només necessites la teua moto i pagar una inscripció de 6 euros. Així que no deixes escapar esta oportunitat per a rodar en bona companyia pels carrers de Puçol i compartir la teua passió per les dos rodes. Apunta't!

Informa: Miguel Crespo

 

20 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres