El dimarts 24 de maig La Milotxa organitza un mercat solidari amb Lorca

El dimarts 24 de maig La Milotxa organitza un mercat solidari amb Lorca

L'escola d'educació infantil La Milotxa de Puçol celebra un any més el seu Mercat per la Solidaritat, que enguany donarà el seu granet d'arena a la Creu Roja perquè ajude els damnificats pel terratrémol de Lorca. Els productes del mercat els han confeccionat els propis alumnes del centre, que tenen entre 3 i 5 anys.

El pròxim dimarts 24 de maig, l'escola d'educació infantil La Milotxa de Puçol organitza l'edició número XIII del seu Mercat per la Solidaritat, que enguany donarà la seua recaptació a la Creu Roja perquè ajude els damnificats pel terratrémol de Lorca.

Pedro Gómez, director del centre, explica que “tots els anys donem els diners del mercat a Metges Sense Fronteres, Ajuda en Acció, Intermón Oxfam i ASOM, l'Associació de Solidaritat amb el Món de Puçol. Però enguany els anem a donar també a la Creu Roja perquè ajude els veïns de Lorca després del terratrémol que ha sofrit esta ciutat murciana”.

Primer, el mercat de La Milotxa obrirà les seues portes a la solidaritat dels xiquets del centre i després seran els escolars dels col·legis públics Lluís Vives i Jaume I els que tinguen l'oportunitat d'aportar el seu granet d'arena solidari. A partir de les 12:30, i fins a les 13:30, el mercat estarà obert al públic en general, tant als familiars dels menuts alumnes del centre com a tot aquell que vulga col·laborar amb l'ajuda que Creu Roja presta els damnificats de Lorca.

Pedro destaca que “els productes del mercat els han confeccionat els propis alumnes de La Milotxa, que tenen entre 3 i 5 anys, durant els tallers del curs, que a més ens servixen per a educar en valors als xiquets i fomentar entre ells la solidaritat amb els més necessitats, com passa ara amb la gent de Lorca”.

Així que no ho dubtes i participa tu també en este mercat solidari. Els xicotets de La Milotxa i els de Lorca, t'ho agrairan.

Informa: Miguel Crespo

332-mercadillo_2009-2

 

18 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres