Les gimnastes de Puçol disputaran per primera vegada el campionat d'Espanya absolut

Les gimnastes de Puçol disputaran per primera vegada el campionat d'Espanya absolut

El conjunt aleví del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol i la cadet júnior Carme Chordá aconseguixen per primera vegada classificar al nostre poble per a competir en el campionat d'Espanya absolut. Les nostres gimnastes entrenen a diari a les ordes de les seues preparadores per a mesurar-se a les millors gimnastes de tot el país. Sort campiones!

Diumenge passat 15 de maig l'equip aleví del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol i la cadet júnior Carme Chordá van aconseguir la seua classificació per al campionat d'Espanya individual, clubs i autonomies, la cita de més alt nivell de la gimnàstica rítmica en el nostre país. Tant les xiques del conjunt aleví com Carme Chordá van obtindre la quarta plaça en el campionat autonòmic, celebrat a Burjassot, i amb això el passaport per a participar en el nacional absolut.

Les tres xicotetes gimnastes d'entre huit i nou anys que formen el conjunt aleví són Sandra Rafael, que competix amb el cércol, Ana Gayán, amb la pilota, i Sofía Zanon, amb corda. La seua cita amb la competició de màxim nivell estatal serà a finals de juny, concretament del 23 al 26 en la ciutat de Valladolid. Per la seua banda, la nostra veïna Carme Chordá, que forma parella amb la gimnasta de Riba-roja Elena Fernández, es mesurarà amb les millors en A Corunya del 30 de juny al 3 de juliol en el campionat d'Espanya en categoria cadet júnior.

Fins llavors, tant les xicotetes gimnastes de l'equip aleví com la mateixa Carme Chordá entrenaran pràcticament tots els dies. I és que la cita ho mereix, ja que és la primera vegada que aconseguixen classificar-se per al campionat d'Espanya absolut.

Un feliç Mapi Sangil, entrenadora del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol, explica que “ja era hora. És  la primera vegada que  anem al nacional absolut i estem molt contentes. Ara segrestarem les gimnastes durant un mes perquè entrenen amb intensitat. Els dilluns i dimecres en el poliesportiu, els dimarts i dijous en l'institut, el dissabte en el Caxton i els diumenges on ens deixen”.

A més de participar en el campionat d'Espanya, les altres xiques del Club de Gimnàstica Rítmica de Puçol també un mes replet de tornejos. El dissabte 21 de maig el trio de minibenjamins, format per Aroa, Donaria i Gemma, la benjamí Patricia López i la prbenjamí Angela Hernández participaran en el trofeu interclubs de València, que se celebra en la localitat de Picanya. I el dissabte 28 de maig, les gimnastes de Puçol disputaran el trofeu de la federació valenciana en categoria individual i per equips, que enguany és a Llíria.

El nostre suport a totes les nostres gimnastes, però especialment a les que disputaran per primera vegada el campionat d'Espanya absolut. Sort, campiones!

Informa: Miguel Crespo

338-sofia_zanon-1

fotos_asociacion-1

 

16 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres