L'Agrupació de Penyes crea la Ruta de la Tapa de Puçol

L'Agrupació de Penyes crea la Ruta de la Tapa de Puçol

40 bars i establiments hostalers de Puçol ens oferiran, durant les festes del poble, la seua millor tapa i una beguda per només 1'90 euros. Si no et pots esperar fins a setembre, el divendres 3 de juny tindrem un aperitiu de la ruta durant la inauguració de la fira Puçol De Mostra. T'ho vas a perdre o tapejaràs?

Amb motiu del seu 25 aniversari, l'Agrupació de Penyes de Puçol organitza enguany una sèrie d'actes especials per a celebrar el seu quart de segle de vida. Entre tots els actes que tenen programats un dels més importants és la Ruta de la Tapa de Puçol. José Reyes, penyista i promotor de la ruta, explica que amb esta iniciativa “volem potenciar l'hostaleria local en un moment de crisi com l'actual i tornar així el suport que este sector del poble ens ha donat sempre a l'Agrupació de Penyes”.

Gràcies a esta ruta, els veïns de Puçol podrem disfrutar durant les festes del poble, concretament de l'1 al 9 de setembre, de 40 tapes, una per cada bar participant, a un preu irresistible: tapa y beguda, 1'90 euros. José Reyes comenta que “la ruta ha tingut molt bona acollida entre els bars de la localitat i pràcticament tots els que complien amb els requisits necessaris per a participar s'han apuntat. Per exemple necessitaven tindre servici de cuina i barra i per descomptat obrir durant les festes. A més, perquè es puga disfrutar de la Ruta  de la Tapa en família hem arribat a un acord amb els hostalers perquè la beguda que acompanye a la tapa no siga només cervesa, sinó també refrescos”.

Així que durant les festes podrem tastar l'esgarraet del barri, el pintxo fruits del mar, la puta cabra, mandonguilles a la mel, la sorpresa serrana, manxeguets a la taronja.... i així fins a 40 tapes made in Puçol. José Reyes indica que “cada bar ha elegit la seua tapa, amb la que a més participarà en el concurs per a saber quina és la millor tapa de Puçol. Quan ens mengem una tapa en algun dels 40 establiments ens fitxaran el passaport de la Ruta de la Tapa. En el moment en què tinguem sis segells, o siga que hàgem provat sis tapes en sis bars, podrem elegir la que més ens agrade i votar per ella. A més, al votar s'entra en un sorteig de regals. Amb tots els vots s'elegiran les tres millors tapes de la ruta i a l'octubre, durant les festes de l'Agrupació de Penyes, es farà l'entrega de premis als bars guanyadors”.

Perquè els veïns de Puçol puguem disfrutar de la Ruta de la Tapa, l'Agrupació de Penyes porta treballant des de novembre en esta idea, buscant patrocinadors i fent-la atractiva per als hostalers de Puçol. José Reyes afirma que “cada bar rebrà productes per valor de 500 euros dels patrocinadors de la ruta, que seran Coca-Cola, Font Vella, el grup Freixenet, el grup Mahou-San Miguel  i Camamilla La Guita, tots ells marques de primera. A més, també col·laboren l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), la Unió Esportiva Puçol, la Conselleria de Turisme i l'Ajuntament de Puçol”.

Si no et vols esperar fins a setembre per a degustar els menjars  de la Ruta  de la Tapa de Puçol, pots clavar-los la dent el pròxim divendres 3 de juny durant la inauguració de la Fira Industrial i Comercial Puçol De Mostra. Hi haurà degustació de tapes i suc de taronja gratis per gentilesa de Copuzol. T'ho vas a perdre o tapejaràs?

Informa: Miguel Crespo

156-cartel_ruta_tapa-1

 

14 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres