Comença el període de matrícula per als cursos de natació 2011-2012

Comença el període de matrícula per als cursos de natació 2011-2012

La piscina municipal es prepara per a despedir els seus cursos de natació i donar la benvinguda a l'estiu. Si estàs interessat a renovar la teua plaça, pots fer-ho durant el mes de maig. I al juny s'obrirà el període de reserva de matrícula per als nous alumnes. No ho dubtes i tira't a la piscina. La teua salut i la teua forma física t'ho agrairan!

Amb la imminent arribada de l'estiu les escoles esportives de Puçol i els cursos de natació de la piscina municipal es despedixen de la temporada 2010-2011. Per això, des de principi de maig està obert en el Poliesportiu Municipal el període de renovació de matrícules tant per a les escoles municipals com per als cursos de natació.

Rafa Gandía, tècnic d'esports, explica que “a finals de maig finalitza la temporada de piscina i volem evitar que al setembre s'amuntonen les inscripcions dels veïns de Puçol. Així que els actuals alumnes poden sol·licitar durant tot el mes de maig la renovació de la seua matrícula. A partir del 13 de juny obrirem el termini d'inscripció a tots els veïns que vulguen disfrutar de les classes de natació i que no hagen participat en el curs 2010-2011. Per la seua banda, el període de reserva de matrícula per a les escoles esportives municipals romandrà obert durant els mesos de maig i juny”.

En a penes 10 dies, més de 200 dels 500 alumnes dels cursos de natació han renovat ja la seua plaça.  Rafa afirma que esta xifra “demostra que la piscina està funcionant molt bé i que els usuaris estan molt contents amb la millora de les instal·lacions, per exemple els nous vestidors, i també amb els monitors. A més, també cal mencionar que este curs hem posat en marxa una classe de natació per a xiquets d'entre 2 i 3 anys que ha comptat amb una desena d'alumnes i que esperem repetir el pròxim curs”.

Esta classe per als menuts alevins no ha sigut l'única novetat de la piscina municipal esta temporada. Pel que fa als banys lliures, s'ha ampliat notablement els seus horaris per a satisfer les peticions d'alguns veïns, que no podien conciliar el seu treball amb el seu esport favorit: “ara obrim a les 8 del matí i no tanquem ni a migdia. Inclús obrim els diumenges per als banys lliures. I açò s'ha notat molt. Tenim prou gent que ve a primera hora a nadar abans d'anar a treballar i també molts, que normalment també vénen entre setmana, que aprofiten el diumenge per a continuar nadant, ja siga per afició o per motius de salut”.

Així que si la teua passió és la natació o simplement necessites nadar per motius de salut no t'ho penses dos vegades i llança't a la piscina municipal. Renova o reserva la teua plaça en els cursos de natació o mulla't en el seu horari de banys lliures. La teua salut i la teua forma física t'ho agrairan!

Informa: Miguel Crespo

313-cursos_natacion-2

 

13 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres