El concert comarcal de cors es posposa fins al divendres 3 de juny

El concert comarcal de cors es posposa fins al divendres 3 de juny

A causa de la impossibilitat d'actuar de la Societat Musical Santa Maria del Puig, el concert comarcal de cors canvia de data i se celebrarà el pròxim divendres 3 de juny. Mentrestant, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol continua amb les seues activitats i concerts. Què la música no pare mestre!

El divendres 13 de maig el saló d'actes de la Casa  de Cultura de Puçol havia d'albergar el concert comarcal de cors de l'Horta Nord. No obstant, l'absència del cor de la Societat Musical Santa Maria del Puig ha obligat a l'organització a posposar esta cita i traslladar-la al primer cap de setmana de juny, concretament al divendres 3.

José Sancho, president del Centre Musical i Instructiu (CMI) Santa Cecília de Puçol lamenta les molèsties que puga ocasionar el canvi de data del concert, però explica que “actuem dos cors, el de Santa Cecília i el del Puig, i si els nostres veïns no poden cantar, el millor és ajornar el concert perquè este siga un èxit. Puçol ha celebrat ja enguany dos concerts comarcals, el de bandes i el d'orquestres, i els dos han eixit de categoria. Esperem que el de cors també complisca amb les expectatives el divendres 3”.

A part dels concerts comarcals de bandes, orquestres i cors, una altra de les cites més esperades cada any pels músics de l'Horta Nord és la trobada d'escoles de música, orquestres i bandes juvenils, que enguany es va celebrar el dissabte 7 de maig en la localitat de Burjassot. 28 centres musicals van participar en esta festa comarcal de la música, entre ells el CMI  Santa Cecília de Puçol, que van ser els primers que van organitzar esta trobada fa ja quasi 10 anys.

A més de tots estos actes comarcals, el CMI Santa Cecília es troba actualment preparant la clausura del curs 2010-2011 de les escoles municipals de música. Sancho indica que “enguany organitzarem una setmana cultural del 18 al 22 de juny que comptarà, entre altres activitats, amb el tradicional concert dels alumnes que finalitzen la carrera superior de música i també amb un concurs en què participaran els estudiants de primer a quart grau. A més, este estiu els alumnes de les escoles municipals de música participaran també en un aplec musical d'una setmana”. Què la música no pare mestre!

Informa: Miguel Crespo

328-pepe_sancho

 

12 Maig 2011
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres